"Бягащ" SKYPE и WinXP SP2
Незнам доколко е удачно да кръстя темата по този начин, но просто проблемът е точно такъв. При всички работещи приложения, които се отварят (минимизират и максимизират) без проблем, Skype 2.0.0.97 е много важен и постоянно "бяга" от работната площ ("desktop"-а). Въртях го, суках го, ако имаше чалъм - и един тек щях да му направя - ама не та не - стартира си минимизиран на "taskbar"-а и при опит да се "ресторне" - бяга встрани от екрана, т.е. встрани от видимата площ. Преинсталиране на програмата не помага. Повтарям отново, че с всички други програми, инсталирани впоследствие или преди - този проблем го няма. Компютърът, на който наблюдавах този парадокс, не е моя, но ми е интересно някой попадал ли е на "бягаща" програма и евентуално знае ли начин за... "озаптяването" й?
Благодаря ви, че бяхте така търпеливи да ми изчетете простотиите. :)
:Drinks:
Re: "Бягащ" SKYPE и WinXP SP2
в C:\Documents and Settings\(USER NAME)\Application Data\Skype има файл с име shared.xml, в който съм края има (при мен) следното:
<MainWindow>
<Height>660</Height>
<Width>347</Width>
<X>905</X>
<Y>0</Y>
какво значи всяко едно от тези няма нужда да обяснявам. ОК? ;)
FearMe, мерси бате, бърз и полезен си, както винаги.
Ще пробвам предложението ти вдругиден.
Ъъъъ... мастика с минИрална ли пиеше? ;) :Drinks:
масти(с)ка не пия
лятото съм на биричка... за есен, зиме и пролет не казвам, защото ако трябва да чакам дотогава, ще колабирам от дехидратиране ;)