Голяма разходка из registry-то...
За много смелите и мераклиите да "изпилят" бозата. След това направо става като "двувалка" (е, почти) но определено има осезаемо подобрение в бързодействието.
Направил съм го вече на поне 15 машини и много са ми :033::Drinks:
Не помня от къде съм го дръпнал, но изказвам тук (ако е член на форума) и аз своите благоддарности :033:
Re: Голяма разходка из registry-то...
Garu,
Ще те затруднява ли, ако качваш материалите, които представяш на някой чужд сървър така, че да може всеки да види какво си показал и предложил. От всичките материали, които досега показа, аз за жалост един не можах да видя. :huh:
Ok. Просто не съм се занимавал да опитам как става. Утре ще опитам през деня и ще прехвърля линковете.
Цитат:
Първоначално публикувано от Garu
Ok. Просто не съм се занимавал да опитам как става. Утре ще опитам през деня и ще прехвърля линковете.
:Super:
Ако не знаеш чужди сървари, някъде из форума бяха посочени такива, които предлагат доста добри условия.
Що не правиш "разходките" в една тема, пък ние ще преценим коя е малка и коя голяма разходка. Все пак става дума за едно и също.
Линка кайто си дал за файла WinTweak.doc не работи и не мога да го изтегля. Можеш ли да го качиш някъде другаде да мога да го изтегля, няма значение дали е BG или international.
Качете го някъде навън за да може и други хора да си съсипват Бозите.... :knuppel2:
Редовното ровене в регистрите води до значително подобряване на бързината на уиндоуса вследствие на преинсталиранетъо му след неуспешен експеримент със регистрито. :grin: :grin: :grin:
Аууу :grin: :grin: :grin: какво ще му се случи на регистрито ми довечера ...нямам търпение...много благодаря за това файлче :033: :033: :033: