Re: Проблем с WINDOWS 2000
пробва ли рестарт ?
п.п.
разкарай всички резидентни програми - става като в "Run" напишеш мсконфиг и натискаш Enter - после махаш всички отметки в Стартъп
ако пак не стане - пробвай Safe Mode(аз лично не съм пробвал инсталация на SP в Safe Mode, ама пък знае ли човек...)
успех !
не знам дали msconfig.exe го имаше в инсталацията на 2000-то... така или иначе, инсталирал съм sp4 в/у sp3 без проблем (то в тия форуми все се намира някой дето 'яяя, пък на мене всичко ми върви супер' :) )
ако съдя по името на драйвера дали не е ангажирано CD-устройството? ако качваш пака от него, пробвай с копиране на харда.
мдааааа....
сега се сещам, че наистина го нямаше msconfig.exe....
ма да си даде пощата - ще му го пратя :)
работи си под 2000 :)
И под SAFE MODE не става работата. Инсталирам го от харда а не от СД.
Няколко неща, които се сещам.
Инсталирай си програмата Unlocker и с дясното на мишката върху съответния файл, виж кой процес го използва.
Ако имаш виртуално cd като daemon-tools или alcohol има вероятност някой от тях да го държи. Пробвай да ги деинсталираш.
Може и с програмата http://www.sysinternals.com/Utilities/ListDlls.html . Пусни я в command prompt с listdlls.exe |more и ще извади всички dll-и и кой ги използва.
А тази програмка инсталира ли се или директно се пуска? Стартирах я от архива, включи се command prompt и после изчезна.
Цитат:
Първоначално публикувано от GENERALAT
А тази програмка инсталира ли се или директно се пуска? Стартирах я от архива, включи се command prompt и после изчезна.
Цитат:
Първоначално публикувано от Delta1
Пак там има линк към Process Explorer, тя е с графичен интерфейс.