Re: проблем с резолюцията
От Device Manager махни картата и след рестарт качни други драйвери.
p.s.Ако драйверите ги има и като инсталирана програма - махни ги от Add or remove programs.
Къде се намира Device Manager и как да разбера дали драйвърите ми са като инсталирана програма?И като ги направя тия раоти да не земе да ми се скапе още повече?
-В Start==>control panel==>Add or remove programs==>търсиш дали ги има като програма
-Десен бутон в/ху my computer==>properties==>hardware==device manager==>display adapters==>маркираш картата и с десен бутон==>uninstall==>ok
Оправи се ама сега нимоа дам stand by и като съм някъде и местя тия 2 плъзгача дето са най-отдолу и най-вдясно картината не се измества гладко, освен ако не съм смалил прозореца.Как да го оправя па тва?
Цитат:
Първоначално публикувано от DeyanMarkovski
Оправи се ама сега нимоа дам stand by и като съм някъде и местя тия 2 плъзгача дето са най-отдолу и най-вдясно картината не се измества гладко, освен ако не съм смалил прозореца.Как да го оправя па тва?
Най-добре от тяхната си страница си изтегли драйверите.
Ако от там си ги взел,значи предишните не са се махнали както трябва.
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_91.31.html
По някой път нищо не помага,освен нова инсталация на ОС.
Цитат:
Първоначално публикувано от chokov
По някой път нищо не помага,освен нова инсталация на ОС.
позволи ми да не се съглася, особено пък за проблеми с драйверите за едно глупаво видео ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
позволи ми да не се съглася, особено пък за проблеми с драйверите за едно глупаво видео ;)
Имах предвид конкретният случай.
p.s.Щото като чета на DeyanMarkovski доста не са му ясни нещата.