Странен проблем с NortonGhost
Здравейте
не знам дали в тоя раздел трябваше да пусна темата, но мисля че и Уиндоус-а има някаква роля.
Дефрагментирам си С: с НортонГост - имидж на Д: и после "възстановяване" на С: от имиджа.
Правил съм го неведнъж, обаче сега има проблем.
Имиджа се създава нормално, "чеквам" го, но когато искам да "възстановя" С: Госта не ми дава да избера партишъна С:!? :095:.Дава ми само Д: за избор, а С: стои неактивен.
Вин-а е ХР СП2 всички ъпдейти, партишъните са НТФС. НГ зареждам от дискети.
Според мен Вин-а е "заключил" С: по някакъв начин (въпреки, че нямам идея какъв :081:).
Споделете си мнението и окажете съдействие за ситуацията :help
Re: Странен проблем с NortonGhost
Здравей, не знам за последната гостовска версия, но предните определено не позволяват възстановяване от имидж файл, върху същия дял/диск където се намира файла?
Пробвай с друга програма в Хиренс диска има няколко.
Цитат:
Първоначално публикувано от А.Петров
Пробвай с друга програма в Хиренс диска има няколко.
И с коя по-точно ?
Според мен проблема е дяла
имаш ли друг диск да пробваш да сложиш партишън върху активен дял?
Еми например с Acronis True Image.
Ето това е отговор !
то и аз мога да ти кажа че може да си оправиш диска с нортън - ама точно с кой нортън ?
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Ето това е отговор !
то и аз мога да ти кажа че може да си оправиш диска с нортън - ама точно с кой нортън ?
Сега кой спами? А! Айде да не се заяждаме. :blob1
Всяка програма от Хиренса има предимства и недостатъци и е нужно да се изпробва към конкретния проблем, за да се прецени. :)
Аз имам впредвид да пробва да направи нова снимка с въпросната програма и да види, дали при възстановяването ще има проблеми. Като точна версия и програма може да пробваш с Acronis True Image Home 9.0
Mod EDIT Slero: @А.Петров и @Mr.TECHNO, що не се разберете на лични съобщения ?
Проблема се оказа в НГ-а.
Поради незнайно каква причина НГ е считал (вероятно), че имиджа няма да се "помести" в партишъна!?
Имах свободни на С: около 500 Мб, преместих 1,5 Гб на друг диск, имиджа наново и всичко е ОК.
:Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от А.Петров
Сега кой спами? А! Айде да не се заяждаме. :blob1
Всяка програма от Хиренса има предимства и недостатъци и е нужно да се изпробва към конкретния проблем, за да се прецени. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
Mod EDIT Slero: @А.Петров и @Mr.TECHNO, що не се разберете на лични съобщения ?
No Comment ! ! !