логото на windows веднага след 1вия екран
не можах да измисля заглавие :(
значи виждал съм на разни компютри при рестарт или включване след екарана с рам теста и дел-а за биоса и тн веднага след това излиза логото на windowsa и там как заражда. въпросът ми е как мога и аз да си го направа това и съответно как да си го оправя след това :)?
Re: логото на windows веднага след 1вия екран
Цитат:
Първоначално публикувано от ttyy
не можах да измисля заглавие :(
значи виждал съм на разни компютри при рестарт или включване след екарана с рам теста и дел-а за биоса и тн веднага след това излиза логото на windowsa и там как заражда. въпросът ми е как мога и аз да си го направа това и съответно как да си го оправя след това :)?
е при теб как е? да не те пита за рожденния ден на баба ти, да ти плейва мултфилм и чак тогава да тръгва Windows?
Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
е при теб как е? да не те пита за рожденния ден на баба ти, да ти плейва мултфилм и чак тогава да тръгва Windows?
хаха забавно но не!
след екрана със рам теста и тн ми излиза още няколко преди да почне виндоуса да зарежда
Цитат:
Първоначално публикувано от nikolin
не съм изкал да сменям боот скриина ! а просто да изчистя няколко страници след 1вата с рам теста до боот скрина на виндоуса !
Цитат:
хаха забавно но не!
след екрана със рам теста и тн ми излиза още няколко преди да почне виндоуса да зарежда
Това вече зависи от възможностите и настройките на BIOS-a, момко. Някой го имат, други - не
аха ами аз как да разбера дали биоса ми го подържа?
Цитат:
Позагледай се по-внимателно какво пише по тези страници, след това влез в BIOS и се огледай за опции свързани с това което си видял на страниците. (Примерно изключване на RAID контролер ако не го ползваш и др. от този род). Ако за нещо не си сигурен - не го пипай или в най-лошия случай запомни как е било до сега преди да го промениш!
Цитат:
Чисто математически погледнато, шансовете ти да го разбереш са несравнимо по-големи от тези ние да отгатнем с какво дъно и BIOS си...