Internet Explorer 7 Final
Internet Explorer 7 Final
http://www.epidem.ru/uploads/1145029460_333.jpg
Излезе финална версия на този екзотичен браузер, който все още някой ползват (засега само на английски).
Internet Explorer 7 - е значително подобрена версия на Internet Explorer 6.
От М$ са обърнали специално внимание на сигурността и на някой нови функции.
В Internet Explorer 7 се появиха табове, поддържка на RSS-канали за новини, подобрена поддржка на CSS, прозрачност за графики във PNG формат, търсещ панел и подобни функции, все неща които ползвателите на Firefox или Opera отдавна имат на разположение.
:yahoo:
Сваляне:
или от сайта на "любимата" компания М$
или ******************.de/files/37340232/....7.0.Final.rar около 15Мб
Re: Internet Explorer 7 Final
1. Сваляте normaliz.dll и го слагате в /windows/system32
2. За да работят табовете първо стартирате /update/xmllitesetup.exe
3. Стартирате /update/update.exe
Лично аз си го ползвам още от beta1 и съм много доволен , разните Мозили и огнени лисици не ме кефят :)
Струва ми се малко тежък! Ако отвориш няколко "таба" едновременно!Иначе не е лош!Ползвам опера и съм абсолютно доволен! :)
Не мога да го инсталирам. Нещо има проблем с валидацията. Как се справяте с това?
Цитат:
Първоначално публикувано от abv
Не мога да го инсталирам. Нещо има проблем с валидацията. Как се справяте с това?
С оригинални Уйндоуси или поне валидни серийни номера
П.п. Има и кракнати версий разбира се. За тези, които не могат да се справят с валидизацията, може да пробват линка по-долу:
http://www.megaupload.com/?d=PUH5ZRRS
Според мен са се справили добре от MS.
Пробвайте с това: http://store2.data.bg/zaqq/Programs/...%20Windows.reg Инсталацията протича нормално без кракове и експлорера си работи нормално!
На нов уин, който още не е минал през проверка за валидация, като му спреш нета по време на инсталирането се инсталирва без проблем, но на такъв, който е минал през проверка, дори и да не му е инсталирано онова чудо на софтуера за генуине....дъра-бъра не ще. Сега ще пробвам със съветите по-горе.
Иначе като преинсталирвам уина, отскоро първата настройка която правя на чистия уин е да не тегли и инсталирва автоматично ъпдейти, а само тези които аз искам и естествено, генуинето го не го инсталирвам.
С регчето на zaqq и затапен нет ми се инсталира :yahoo:
иска SP2, а аз не го "употребявам"
айде у кофатаааа :))
Аз си позлзвам надстройката над IE6 - Мaxthon, която си прави всичко това от петилетки. Най ме кефи при нея "most favorites", което би ми липсвало при кой да е друг браузер. Пробвах IE7 - определено е по-добър от 6, но според мен е доста още назад от Мaxthon. Най хубавото качество на IE7 според мен е, че се деинсталира без проблем и не скапва системата.
Нещо хора пищяха, че MS пак са нарушили web-стандартите... Не смятам да го тегля даже.
Като дойде Vista вътре ще си го има ;)
Ако има инсталирана предишна бета или РК версия,следва да се деинсталират и после да се инсталира начисто.
Поне при мен това бе проблема при инсталацията.
А който не иска естественно не го инсталира въобще :))
Цитат:
Първоначално публикувано от DeathKnight
Нещо хора пищяха, че MS пак са нарушили web-стандартите... Не смятам да го тегля даже.
Като дойде Vista вътре ще си го има ;)
Нима се надяваш като излезе с Vista МС да спазят стандартите? И да те коригирам, както МС твърдят, те "не нарушават стандартите а ги разширяват". :-memnon
Стандартите няма да бъдат спазени.
Просто MS нямат изгода от това.
Ужас е, и така ще си остане.