Проблем с file от Windows-а
Немога да стартирам почти нито едно *.exe и други файлове, изписвами някаква грешка .......
Ето Screenshot:
http://i.data.bg/07/01/02/174402_orig.jpg този файл проверих дали го има и го има.
Properties на My Computer - неще да зареди и това.. Подобно нещо изписва ми в tray с одивителен (системна грешка)
Моля помогнете
1000x предварително :?
Re: Проблем с file от Windows-а
Цитат:
Първоначално публикувано от Freestyle
Properties на My Computer - неще да зареди и това.. Подобно нещо изписва ми в tray с Удивителен (системна грешка)
A скоро да си проверявал за вируси?
Отделно че няма как да отгатнем с каква операционна система си.
Цитат:
Първоначално публикувано от Freestyle
Немога да стартирам почти нито едно *.exe и други файлове, изписвами някаква грешка .......
Моля помогнете
1000x предварително :?
Kakто казва Блек, тествай за вируси - за предпочитане е да заредиш системата от СД или в Сейф мод(много бавно ще е), след като си УБЕДЕН че няма вируси, влез през Сейф мод във Систем ристор и виж дали имаш оцелели читави ристор точки към които да върнеш системата и за което време си бил СИГУРЕН че всичко е било ОК ...
Freestyle, намери си от работещ windows или от инсталационния диск този файл (imm32.dll) и го копирай в %windir%\system32. Виж също дали sfc /scannow ще помогне?
Благодаря на всички, че ми отделихте малко време.Мисля, че се справих с проблема си.
Пратиха ми липсващия файл,който изписва,че го няма но всъщност под windows го има.Тъй като нямам Sistem Restore ,Safe Mode(изрезани са от OS, която използвам) и в този случей, използвах Live CD.Windows който бутва през CD-то(Boot CD на което са качени няколко Windows-а и си избираш кой да стартираш,през CD-то).Като влезнах в Windows\Sistem32 фала го нямаше, а под windows го имеше, поставих липсващия файл и сичко си дойде на кадето му е мястото :ole :ole :ole :bravo
Браво това е хубав диск, ама можеш ли да ми обясниш ако можеш дали диска е на руски автор или на индиец, че имам такива ама са за windows XP.
Ако не ти се занимава няма проблем.
Цитат:
Първоначално публикувано от homeoflove
Браво това е хубав диск, ама можеш ли да ми обясниш ако можеш дали диска е на руски автор или на индиец, че имам такива ама са за windows XP.
Ако не ти се занимава няма проблем.
На англииски език е ако това те интересува, не е направен за работа но може да се ползва и интернет и има други полезни програми за recove и т.н.
Като бутна диска ми излиза голям прозорец и да си избирам какъв windows да зареди има Windows 98 ,95, XP sp1 и и за дос нещо и други некви който несъм и пробвал(неми се е налагало)
до сега не съм чувал за WINDOWS 96
Цитат:
Първоначално публикувано от DENITO
до сега не съм чувал за WINDOWS 96
объркал съм.