Смяна на език интерфейс на Уиндоус Виста
Здрасти,
Приятелката ми си купи лаптоп от Германия с Уиндоус Виста. Та вистата е на немски, още като стартира компютъра тръгна да си се инсталира и се зареди на немски. Въпроса е:
Може ли да се смени езика на менютата, така че всичко да е на англииски а не на немски без да се преинсталира.
И ако се преинсталира изобщо, пак ли ще се инсталира на немски или ще може да се избира и английски език ?
Ако и двата варианта са невъзможни - имате ли идея, дали ако се сложи друга виста, на англииски език, дали ще приеме оригиналния сериен номер, на тази с която е купен ?
Re: Смяна на език интерфейс на Уиндоус Виста
На един Acer, като го инсталирах с оригиналния софтуер, ме питаше какъв език да избера, пробвай така може да стане. Ако не лошо, понеже съм сигурен, че и ключа на да стане за английската версия на Уиндоуса. Но може да се пробва. А за Acer-a да отбележа беше с ХР
Мисля, че няма да можеш , това е локална версия на немски , и няма как да сложиш друг език , все пак пробвай да направиш web update и сред нещата които можеш да си дръпнеш ще ти даде и езикови пакети , ако има английски , дърпай смело.