WinXP i problem s i-net connection
Taka sistemata e Cel 600@900 1.9V.Dostavcika na internet e NeTel i kato gi polzvam ot nas niama nikakav problem no sega sam v ofisa i sled okolo 10-15 min me izhvarlia.Slogil sam otmetkata "redial if line is dropped" no kato me izhvarli i ne nabira?prosto vrazkata se skriva i niama nikoi...
Да не си оставил "Cancel the call if idle for more than...", в този слу4ай няма да ба4ка и другото
s kakaw telefon ste f ofisa,analogow ili cifrow?
ako si s kombinaciata analogow+soft modem zabravi....
spored mene problema e ili w liniata ili w modema
soft modemite sa obsolutni bokluci kogato se opre do losha tel vruzka
Modema e Acrorp 56k vunshen.Tel-a e cifrov i sam s nai-novite driveri...
ami neznam ,no ne mi se viarva problema da e v XPto,probvai s naikoi drug komputar ako imash podruka
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
ami neznam ,no ne mi se viarva problema da e v XPto,probvai s naikoi drug komputar ako imash pod ruka ili si instalirai i 98cata na sushtot PC (za vseki sluchai) :)
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
ami neznam ,no ne mi se viarva problema da e v XPto,probvai s naikoi drug komputar ako imash pod ruka ili si instalirai i 98cata na sushtoto PC, ako ne si napravil vsichki dialowe v NTFS (za vseki sluchai) :)
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
mda opleska se neshto ama karai.....
Dialovete sa 2.Edinia e NTFS.Ima i 98 i vsichko si vurvi tam ama pod XP....