Re: Бан по IP в zamunda.net?
логни се от някой клуб и пиши до екипа им. Има форма за връзка ( от менюто избираш Екип ) , ето линка - https://forum.setcombg.com/*************************/sendmessage.php?receiver=staff или пиши във форума им, ето линка - https://forum.setcombg.com/*************************/forums.php.
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
може интернет доставчика ти да е филтрирал замундата.
403 Forbidden Unauthorized IP address. - Това не е ли съобщение което се връща от сървъра ? Чесно казано не съм много сигурен, но ако е така , значи не е филтриран от доставчика.
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
може интернет доставчика ти да е филтрирал замундата.
ще проверя мерси за сега :)
Има ли причина да си баннат (според теб) или е грешка. Аз имах подобен случаи след кратка схватка с админите от дата-та и ме бъннаха. Излизаше ми същото съобщение. Има начини да влезеш обаче въпреки всичко. :016:
Ако е филтрирана от доставчика, ще излиза ето това:
You are not authorized to view this page
You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied.
.......бла бла бла.........
HTTP Error 403 - Forbidden
Internet Explorer
При мен със замундата е така
HTTP Error 403 - Forbidden - тази грешка най-вероятно е от доставчика ти, но за да си сигурен се допитай до него
за повече информация виж тук
ето ти списък с кодовете http://faq.host.bg/load.php?id=HL653555
Цитат:
Първоначално публикувано от snoopdoggystyle
HTTP Error 403 - Forbidden - тази грешка най-вероятно е от доставчика ти, но за да си сигурен се допитай до него
Mисля си, че съм се изразил достатъчно ясно - тази грешка е за отказан достъп от доставчика или филтрацията на firewall-a.
От служебния компютър излизам през два такива....
Цитат:
Първоначално публикувано от boishin
Mисля си, че съм се изразил достатъчно ясно - тази грешка е за отказан достъп от доставчика или филтрацията на firewall-a.
От служебния компютър излизам през два такива....
Баннат съм от сайта не е от доставчика влезнах в сайта и питах ...
са незнам кво да прая .......................................
доста гадно защото на тракера имаше доста интересни работи
snoopdoggystyle, много полезна страница.
Цитат:
403 Forbidden - Забранен достъп. Сървъра разбира заявката, но отказва да я изпълни. ...
ако разбирам правилно обясненитето, заявката стига до сървъра, т.е. не става на въпрос за филтриране на доставчика
ReMiX, обикновенно , тракерите банват по ип , ако от това ип е имало злоупотреба спрямо правилата на тракера . примерно системно прекъсване на сеед-а , веднага след свалянето на торента или пък генериран оргромен даунлоад, спрямо уплоад-а , но най-вече ако се огледастване (mirror) на торенти ... това което може да направиш е да флоодиш форума и да искаш да ти un-ban-нат ип-то ,щото ти не си направил нищо лошо :)
edit: btw, в най-лошия случай, ти си клиент на някой лан , чийто клиенти излизат с един ип и някой друг е прецакал ситуацията. в тоя случай важи правилото, че покрай сухото гори и мокрото, а мокрото в случая си ти си ти :(