Как да си върна предния акаунт?!
При мене се получи следното. В акаунта с който си влиза Уиндоуса си бях направил моите си настройки. После създадох нов акаунт с админ. права и следващият път когато рестартирах ми даде като опция само новият акаунт. Как да се върна към предният си акаунт с който си бях и да изтрия този който създадох? Ако не се лъжа той си беше с име Administrator. И защо когато се опитам да създав акаунт с име администратор ми казва, че вече има такъв акаунт, а аз не го виждам ?!?!
Re: Как да си върна предния акаунт?!
Влез през "Save mode" - там ще ти даде опция да избираш.
С кой бутон се влизаше в сев мод? И там като вляза трябва да изтрия новосъздаденият акаунт ли ?!?
F8, точно преди да започне да зарежда самия win
Може и без да влизаш в Save mode. Като се зареди екрана с акаунтите (в твоя случай е само един), натискаш два пъти ctrl+alt+del. Появява се стандартна форма за логване. Вече можеш да напишеш в полето потребител - Administrator.
Да но с ctrl+alt+del ми иска парола, а предо тва админ. акаунта нямаше парола ?!?
След като нямаш парола на акаунта, ще оставиш полето празно. Изписваш само administrator.
По - добре сложи парола на administrator, и не го пипай повече. За ежедневна работа си ползвай новия акаунт. Настройките лесно можеш да ги изкопираш.