Проблем с копирането от диск
Имам един DVD диск със музика и целта ми е да си го копирам на компютъра, обаче като дам да се копират песните все изписва някви грешки като ми изкарва Alert (майче така се наричат) прозорци които са озаглавени Error Copying File Or Folder и в тях пише:
Cannot copy [името_на_песента] :Data Error (cyclic redundancy check). Моля ви помагайте...
Re: Проблем с копирането от диск
За какво служи това clonedvd... да копирам диска :?
еми целта е да си запиша диска на хард-а
Да беше пояснил в какъв формат са песните на DVD-то?
Audio, МП3 ...
Ами нека първо уточним в какъв формат е музиката на диска, както е посочил @Black Adder или мултимедиен, пък после ще видим, Rip или copy или какво точно!
еми песните са си mp3 на обикновен DVD диск... тва е, обаче дава грешка
е мен ми прилича на кофти записан диск/или увреден/, или кофти четящо устройство
Програмно няма как да го оправиш. Пробвай на друго устройство дали се чете.
ако се направи имидж с clonedvd, който после бъде записан на друг диск или направо отворен на харда, непрочетените сектори ще са с нули и песните ще прескачат, но все пак ще ги има, докато при обикновено copy/paste ще бъде пропусната цялата песен
Цитат:
Първоначално публикувано от georgikirchev
еми песните са си mp3 на обикновен DVD диск... тва е, обаче дава грешка
Препоръчвам ти Smart Projects IsoBuster Pro.http://www.kaldata.com/comments.php?...ight=IsoBuster
Може да го откриеш и в Залива на пиратите :)
Цитат:
IsoBuster Pro is a CD/DVD and (Disk) Image File data recovery tool, that can read and extract files, tracks and sessions from CD-i, VCD, SVCD, CD-ROM, CD-ROM XA, DVD, DVCD and others.
Също така можеш да пробваш и Bad Copy Pro.http://www.kaldata.com/modules.php?m...on=show&id=685