Проблем със компютър след инсталиране на SP3
Imam goliam problem. Ot niakolko dni ne moga da si polzvam kirilicata. Kolkoto i da opitvam da si sloja fonetika kato bulgarska azbuka, vse mi stoi "bulgar" i kato kapak na vsi4ko ne moga da smenia ot latinica na kirilica. nito it ttreia nito s klavishite. pomagaite.
sajaliavam za latinicata.
Мисля реших проблема със "restore point" ,макар и това да ми донесе друг проблем, но него ще го преживея! проблемът не е от SP3, а от windows update за някакъв скрипт. Там си пише, че може да има проблеми с регионалните настройки!
Re: Problem with computer after SP3
Хъм, и на двата си компа съм със СП3 и нямам никакви проблеми със писането на кирилица. Пробвал съм и двата варианта, да инсталирам СП3 и направо инсталация на Windows с интегриран СП3.
Re: Проблем със компютър след инсталиране на SP3
Аз също досега не съм имал проблем с кирилицата.В момента съм с XP с интегриран SP3 с кирилица и нямам такива проблеми.
А между другото как е изчезнала кирилицата?Какво се променило откакто е изчезнала? :)
Да не би да си я изключил от лентата.Пробвай върху лентата десен бутон Properties\Toolbars\Language bar сложи му отметка.
Re: Проблем със компютър след инсталиране на SP3
Цитат:
Първоначално публикувано от shanto
Аз също досега не съм имал проблем с кирилицата.В момента съм с XP с интегриран SP3 с кирилица и нямам такива проблеми.
А между другото как е изчезнала кирилицата?Какво се променило откакто е изчезнала? :)
Да не би да си я изключил от лентата.Пробвай върху лентата десен бутон Properties\Toolbars\Language bar сложи му отметка.
Iz4ezna vazmojnostta da se smeniat azbukite. "language bar" e v nali4nost i kato 6trakna varhu nego vijdana dvete azbuki/angliski usa i bulgarian/. ne moga da smeniam azbukite nito sas alt/shift nito s mishkata. stoi vinagi na angliiski, t.e koiato e upomenata za na4alna pri startirane. poniakoga smianata stava, no mnogo riadko.