-
Едно вапросче
на какво се далжи това: както си стоя на компа и ми се рества постояно не е нали през 5 минути ама три четири пати на ден и като се рестартира излиза нещо написано на син фон но много барзо се маха не мога да видя какво точно пише и се стартира на ново линдолса ми и това секи ден. Преинсталирал сам си компутера няколко пати и пак саштото се повтаря да не би да е нешто от драиварите нз вие ще кажете
-
Re: Едно вапросче
напиши си грамотно въпроса и ще ти отговорим
как да сме сигурни, че ще разбереш отговора, като 1 изречение не можеш да напишеш, е*ати
-
-
Сигурно по другите форуми пишеш на шльокавица и поздравления че тук си направил усилия да пишеш поне със български букви.
На въпроса: мирише ми на хардуерен проблем след като си преинсталирал няколко пъти. Ако компютъра е в гаранция посъветвай се със фирмата от която си го вземал.
Ако не е, най добре е да го види някой който разбира от хардуер.
Синия екран: при стартиране на компютъра пръста ти стои върху клавиша "Pause" и дебне да излезе синия екран.
Като се появи синия екран натискаш клавиша и компютъра трябва да замръзне.
Прочиташ всичко по екрана и ако не разбираш какво пише - го преписваш на нещо и го написваш тук.
Това на синия екран може да помогне да се разбере каква е причината.
-
Разкарай всичко закачено на USB, и ако продължи да е така започни със търсене на проблема в компонентите един по един - надути кондензатори, рам и т.н.
-
мерси за мннията ви апак отностно начинат по които съм писал :D супер много ми се спеше и писах каквото ми доиде на ума без да се замислям :)
-
Похвално е, че днес вече наспан и с бистър ум, си написал всичко правилно. :bravo
-
бях си сложил блутута на юесбито и от както съм го махнал не ми се е рествал компа благодаря ви :yahoo: