-   Проблем с Виста ?  Здравейте ! 

Имам "HP pavilion dv6000" с Windows Vista .Включих го и почна да се обновява Windows-a ,като свърши компютъра се рестартира . След като се рестартира се появи същото обновяване и пак почва да се обновява и немога да влезна в Windows-a . Можете ли да ми кажете как да го оправя

-   Re: Проблем с Виста ?  Зареди The best Knows configuration 
 ил икак бе забравих на VIsta !
 Все ги бъркам с XP

-   Re: Проблем с Виста ?  Може ли малко по подробно да ми обясниш как се зарежда The best Knows configuration  

-   Re: Проблем с Виста ?  още при първоначално пускане на компа натискай F8 , докато се покаже меню, пробвай с Safe mod , да видиш дали ще ти зареди , виж и другите опции. 

-   Re: Проблем с Виста ?  Пробвах на Safe mod ми се показва син екран и с другите опции не тръгва . 

-   Re: Проблем с Виста ?  Виж какво пише на синият екран и го напиши тук:

Stop error x000000 ... etc

може да е хардуерен проблем

-   Re: Проблем с Виста ?  На синия екран не пише нищо ! Може ли да е от Ram-a или Hard disk-a ? 

-   Re: Проблем с Виста ?  Здравей. При мен наблюдавам, че като се ъпдейтне вистата , след рестарт започва конфигуриране на ъпдейтите, след това е възможно пак да се рестартира и пак конфигуриране и т.н.  абе понякога отнема около час, зависи колко ъпдейта съм инсталирал. Ако е така, просто го поизчакай...