Има ли си негов Bluetooth или питаш по принцип?
Преглед за печат
Има ли си негов Bluetooth или питаш по принцип?
Доколкото МЕН не ме домързя да проверя спецификацията, вграден БлюТут - нема.Цитат:
Първоначално публикувано от hky
Въпроса ми беше саркастичен.
На така зададения въпрос, отговора е "Пусни си Bluetooth като го включиш в USB".
тъй като има индикатор на лаптопа за БлюТут си помислих , че има вградено , затова попитах
сигурни ли сте , че този модел нямат вградено БлюТут
Недейте така. :)
Жена е все пак! :)
@hky
Човече, сега ще видя и аз, но по добре от тебе няма кой да знае, машината е пред тебе.
Освен всичко друго, използвай и Everest да кажем, нещо, което да ти покаже какво и какъв вид имаш в компютъра.
.:: EDIT ::.
Нямаше как да разберем, че е дама, поне една целувка да ни беше изпратила. Да се усъмним малко...
Сега ... не знам къде е логото на Bluetooth, къде го виждаш, но наистина, едно място не намерих, където да е указано наличието на Bluetooth.
Камера и Bluetooth няма, такива са данните.
Иначе не е нищо особено като цена едно bluetooth устройство.
Дори имаше едни много файски, микро такива, незабележими като ги сложиш на лаптопа, но не помня къде ги гледах, в кой он-лайн магазин.
Ето ги.
30 лева и 20 стотинки.
Жик-Так
Я го снимай тоз 'индикатор' да го видим.Цитат:
Първоначално публикувано от hky
Иначе по всички модели лаптопи, по всички земни кълбета, Блютута са пуща със същото копче както и Wireless картата.
Мен ми е по-чудно, като как давате по една шапка пари за нещо, дето даже го не знаете какво яде и какво пие.
По красота ли ги купувате тез лаптопи, по цена ли, по душевни качества или някаква тайнствена сила ви дава напътствия?
Евтинджак бил лаптопа, поне в хардуер.бг се превъзнасяха относно цената и респективно бързото му изчерпване от пазара.
Камера и bluetooth няма. Няма и HDMI. Има s-video.