Как да възстановя файл в system32
Мога ли да възстановя един файл в system32 и по точно shell32.dll ?!?! Посъветваха ме да сложа CD с Windows , после Start->Run да напиша cmd. След това ще ми се отвори command prompt и да изпълня команда sfc /scannow и чакам системата да си възстанови файловете.Това което ме интересува е има ли разлика при Уиндоусите , непременно ли трябва да е същия като тоя който ми е инсталиран ?!?!
Re: Как да възстановя файл в system32
Желателно е поне да е същият дистрибутив (Home,Pro,SP1, SP2, SP3), иначе не е задължително да е същият за SFC
Благодаря ти много, искам да попитам..понеже не му разбирам много, има ли начин като сложа диска да видя какъв е Уиндоуса, дали е същия като моя..понеже ще ми донесат диск.И все пак " проверката е висша форма на доверие" :) исками се да знам какъв е , за да не стане нещо.
и как успя да си изтриеш shell32.dll?
Ами антивирусната ми показа че имам много заразени Temporary Internet Files и аз уж триех,но те са толкова упорити и до сега.Инсталирах Trojan Remover и при сканирането показа shell32.dll като заразен файл.И ми излезе едно прозорче в което пишеше да сложа диска с Windows за да възстанова системата,аз не го направих защото нямам диск и стана нещо неприятно -блокира ми се в контрол панела там където се добавят и махат програми. Всъщност в system32 съществува shell32.dll ,но на други места този файл беше заразен.