Странно поведение на бутон"Caps lock"
Потърсих тук за подобен на моя проблем, но не открих и затова пускам тази тема за помощ от някой, който знае как да го оправя.А проблема е следния: Поради токов удар се наложи да преинсталират Уиндоса ХР на машината ми и качили и по свое усмотрение Флекс тайп 2.Аз понеже съм чел тук много не ласкави отзиви за него, а и понеже съм си свикнал с кирилизацията на Ундоса деинсталирах флекса.Тогава забелязах, че бутона Caps lock се включва и си работи нормално, но изключването му става не от самия него с повторно натискане, а от бутона Shift. Има ли начин да си му възстановя предишната функция-вкл/изкл само от бутона Caps lock? Благодаря предварително на отзовалите се. :help
Re: Странно поведение на бутон"Caps lock"
Start -> Settings -> Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details -> Key Settings и местиш избора в горната част пред радио-бутона "Press the CAPS LOCK key"
Има и по-пряк път, но този работи винаги.
Re: Странно поведение на бутон"Caps lock"
Браво на колегата Dmanov! Вярно, че от там става най-лесно и сега се сещам, че преди няколко дни,точно след преинстлирането на Ундоса се мъчих да настроя бутоните за превключването на езика и сигурно без да искам съм пипнал и тази настройка.Благодаря за бързия и точен отговор.