-
Problemi sus zvuka
Imam nqkakuv problem sus zvuka. Moga da puskma edinstveno MP3 format i to samo na Winamp! Nafilmite nqmam zvuk prez kakvato i programa da gi pusna su6toto e s igrite tam su6to nqma zvuk! Ako nqkoi znae kakuv moje da e problema i kak da go opravq neka pi6e
Blagodarq predvaritelno[:-banghead] I
-
Problemi sus zvuka
Присъединявам се напълно към страданието и проблема на DJLIAN. Аз също имам звук само през ВинАмп-а, а през други програми - не. Даже като си пусна филм дава грешка, че не може да изпълни аудиото, защото нямало аудио хардуер. [:-banghead]
-
Problemi sus zvuka
каква е тази ужасия бре хора!? на мен под winme ми се изключваше спонтанно звука на ess 1989 allegro-1. сега съм с 98se и всичко е ок. същият проблем тук някой друг спомена под 2k и live, така че явно не е било от driver или os. така като се замисля вероятно е от каналите - winamp ако не бъркам по default работи с wave канала. пробвайте да преинсталирате directx.
-
Problemi sus zvuka
Ето това ми е звука, вграден в дъното:
Crystal WDM audio
Но, ще пробвам с преинсталация на ДиректХ-а.
-
Problemi sus zvuka
FearMe ти си удивително удивителен!!! Благодаря. Нещата се оправиха. Преинсталирах ДХ и сичко тръгна на шест.
-
Problemi sus zvuka
тук сме да си помагаме кой с каквото може и знае...
p.s. мразя да пиша на латиница български текст, че влязах да го повторя както трябва [:-graduate]