-
Virtual Memory problem
zna4i puskam si az win XP i kogato stiga do welcome screen-a spira i speekera izpiukva vednuj i tolkoz. s Ctrl + Alt + Del ze 4e se poqvi desktop-a. probvah sus system restoreto no tozi put kat stigna do welcome mi dade gre6ka na virtual memury file-a 4e nesto goleminata mu ne bila normalna ili nesto ot sorta... otivam v Perfomance Options/Advanced i tam mi pi6e 4e Total paging file size bil 0 MB !
Davam Change a tam si e nastroen ot 380 do 500. davam OK i pak e 0MB. vlqzoh i v registrito no i tam si e nastroena goleminata 380-500. prosto 4udna rabota. Osven tova realno na D-to mi nqma pagefile :) a do v4era ima6e. nqkoi ima li predstava kak da go opravq bez da instaliram win-a na novo?
-
Virtual Memory problem
Mnogo prosto
My computer /advanced /performance/
click v/u dirve C: pishesh kolo da ti e swap file set button
sled tova davash v d: pishesh kolko da ti bude ako ne iskash kazvash system menaget size i pak set butona sled tova restart...
-
Virtual Memory problem
Както сам казваш - странно. Опитай да го преместиш на С:, фиксирай размера, рестарт и ... може и да се излъже.
-
Virtual Memory problem
emi ne stava. slojih go na C i na D ama ne stava, prosto ne ste da si napravi pagefile :(
-
Virtual Memory problem
Pyrvo sled kato napi6e6 goleminata se dava "Set" i sled tova "OK". Directno s "OK" ne stava.
Ako pak ne stava mahni na vsjakyde page faila i restartirai. Sega dai da ti pokazva i skritite failova. Sled si iztrii samija page fail po razli4nite partitioni, zastoto sled smjana na partitiona XP-to ne si trie starija fail. Sled kato gi iztrie6 probvai pak da slozhi6 na novo page faila
-
Virtual Memory problem
da go i*a i gadniq windows...ne stava, prosto pagefile-a go nqma nikude. Tupiq win ne moje da go napravi./
-
Virtual Memory problem
custom size/...razmer.../set/aplly/ok/restart/
Ako sled tova go niama ? Be znam li ? Instaliral sam XP-to pone 100 pati i ne sam imal podoben problem ?!?!?!
a az vinagi mu mestia swap-a, doskoro imah i swap dial u nas :)
-
Virtual Memory problem
preinstalirah win-a i vze 4i sa oprai....
-
Virtual Memory problem
Е то и след преинсталиране ако не се беше оправило...