-
Software Routers
Zdravejte imah winroute 4.2 pro kojto raboteshe mnogo dobre no v edin prekrasen den kato dneshniq neshto stane i sprq ;). Sprq ne e tochnata dyma, zashtoto mi rutira paketite /imam ping kym server-a/, no ne moje da napravi http, IRC, ... zaqvki. Kyde moje da e problema? Interesnoto e che kato pingna daden host pod consola /dos prompt/ imam ping. Kakvo se e skapalo i moje li nqkoj da mi dade ideq za hubav Router bez NAT32 :)
Blagodarq vi predvaritelno.
-
Software Routers
Ами погледни настройките на пакетния филтър
-
Software Routers
CRASHOVERRIDE: puskam vsichki zaqvki bez da ima nqkakvi ogranicheniq. Na incoming i outgoing vsichko e any -> any. Kogato preinstalirah winroute-a mi pokaza che sroka na trial versiqta e svyrshil. V tozi sluchaj winroute-a dejstva kato firewall i ne puska nishto. Vyvejdam serien nomer i prodyljavam da rutiram no nqmam nikakvi zaqvki za nikyde. Ako imash neshto drygo predvid paketniq filtyr?!
10x
-
Software Routers
Тва м/у другото е изключително гадна програма:съвета ми е Сусе и един п100 прмерно,които само за тва ще се използва.
-
Software Routers
DPetrov: iskam da e neshto za windows.
-
Software Routers
Мога да ти препоръчам LanSuite 2002 - всичко в едно, та даже SMTP сървъра праща писма до всички получатели без да имам реално регистриран домейн, winroute 4.2 така и не можах да го накарам да праща на Yahoo-вски мейл например.Има си и web интерфейс и т.н.П.С.И е безплатен за 5 юзера:) www.software602.com
-
Software Routers
Ivo Wolfen: tova e proxy server ne e software router 10x vse pak ;)
trqbva mi router
-
Software Routers
Az sam s MS ISA server i raboti... ako iska6 go probvai
-
Software Routers
PROKOBA: i az imam jelanie da go probvam obache server-a mi e NT4.0 i ISA-ta ne bachka ;(.
-
Software Routers
dnes mi pisna i format-nah hdd-to
installnah na chisto nt-to i winroute-a.
Vsichko trygna sys starite nastrojki. Za poreden pyt se dokazva che winroute e typotiq.
10x za help-a.