-
Проблкем с звука
Т'ва не знам тука ли да го сложа или в хардуер, ама карай [:D]
Като пусна комп-а и нямам звук, а някаква странна смесица от бъ4ене и пипкане. Това продължава докато не изтрия драйверите на звуковата карта и не дам да си ги търси наново. Като ги намери се оправя, ама след като загася комп-а и го пусна пак проблема отново е налице.
Някой да има решение? Пренситалирах win-a aма пак така прави. Гледах да не се е разместила, ама не е.
-
Проблкем с звука
И все пак, каква ти е звуковата карта ...
-
Проблкем с звука
Ами забравил съм, сори
ЕSS 1869, дъното е Gygabait, Win_ME
-
Проблкем с звука
тя работила ли е преди??? май е доста старичък модел
-
Проблкем с звука
Tova e ot Win ME, poniakoga taka pravi s ESS 1xxx sound kartite. Na men mi davashe niakakva greshka i po neia otkrih (s Google) che stava vypros za BUG v Win ME i imashe niakykyv red v Win.ini ti ili v drugi INI i se opraviashe vednaga sled vyvejdaneto my (beshe neshto dosadno lesno ama e na ne se seshtam)[:-cry].
-
Проблкем с звука
I az imah su6tiq proble ....
ako si si clokval CPUto moge i ot tova da ti pravi problemi..
az li4no imah problemi ot clok zastoto ako go clokna mnogo zvuka spira.kato se svali malko toi se puska ..
pri startirane na ma6inata vig kakvo ti pi6e kato zaregda.namen mi dava6e gre6ka i po tova razbrah 4e e ne6to ot CPUto..
Bye...
-
Проблкем с звука
Аз исталирах ХР и пак по същия на4ин си бачка. знчи не е от ОС ...
-
Проблкем с звука
Е добре де значи филма James Bond използва ac3 кодиране на звука някой ще ми каже ли защо тогава ценъра ми пак не се чува?????
пускам си филмите с media player 9
и друго искам да попитам ако някой знае защо ми дава субтитрите два пъти едни нормални и едни с малък шрифт, които се появяват долу в ляво на екрана програмата за субтитри ми е VoSub ????
-
Проблкем с звука
mi vij kvo drugo moje da puska subtitri :))) ako polzva6 ffdsho polzvai negovite subtitri ne tia na VobSub-a te sa gadni
-
Проблкем с звука
Такааа проблема със субтитрите се оправи като си инсталирах пак добрия стар G400[:D], само че как да накарам да се чува центъра на James Bond като знам че е ас3 кодиран???
-
Проблкем с звука
И искам да дам един съвет на участниците май не е много удачно да се инсталирват кодеци от рода на nimo навярно сте чули проблема за зелените филми, който се появи и при мен. Махнах nimo и почнах да тегля отделните кодеци DivX,Xvid,Ac3 и всичко тръгна идеално
-
Проблкем с звука
Хехех, пиниза е да знаеш какво да инсталираш от Nimo [:)] или респ. от ACE-pack-a
За Nimo, - стандартни настройки:
+ XVID
+ AC3
- DIRECTVOBSUB
+ OGG
- FFDSHOW
После се инсталира FFDSHOW индивидуално
// BTW: Да знаете за проблема със "Сините филми"? Не? Стартирайте някой Xvid през Winamp [:)]
-
Проблкем с звука
Az do sega sini filmi ne sum vijdal!?! Moje bi imash predvid zelenite?!?
-
Проблкем с звука
Ненен :) сини са, следвай процедурата, това си е бъг на Winamp-a
-
Проблкем с звука
и на мен ми направи същото с титрите, излезе 4е не трябва да инсталирам тоя кодек от нимото едто е за тях и се оправи [:)]