XVID ?!? Can you help me? XVID на старо PC?
  Наскоро ми попадна за пръв път диск с запис на филм в XVid?!? след това научих доста за формата, но....... какво ли не направих, но не можах да го подкарам гладко/без разминаване на образ и картина/ на моят ветеран k6-2 500 5ali61 chipset. Всички филми от Divx вървят прилично на най-ниско качество разбира се. Реших да го прекомпресирам в Divx или mpeg2/VCD/ но безуспешно след забиване от системни грешки. Vurdub, TMPGEnc-2.510.49.157-Free,nandub-binary-1.0rc2 

Някой може ли да ми помогне правил ли е  такава штуротия /........ Май ще си купя ново PC?/
  я пробвай да включиш WinAmp, ама не го пускай да свири а просто го минимайзни. Звучи странно, но при мен на времето това оправяше разни проблеми със звука '-)
  tva s Winamp sam go 4uval 4e stava samo pri YAMAHA 719 ISA karti.

ISB napravih si truda da pusna XVID film na 500Mhz CPU ama be6e CELERON i nqma6e problemi.Proveri si codecite, driveri i t.n.
  na Celeron 500 s acorp ali85p dano ne shte da varvi (seche zdravo) napravo ne znam kakvo da si pravq
  Sloji FFDSHOW daj mu "auto" na Postprocessing 

i kaji dali ima podobrenie (az opitah na edin P200 no ne stana [:)])
  FFDSHOW - ne moga da poviarvam no varvi na k6-2/500 s tozi bagav chipset 5ali61 

FFDSHOW - moje bi e nai goliamoto mi otkritie sled Lame - tolkove filtri v edna biblioteka naprovo ne moga da poviarvan 4e e istina.