проблем с стартиране на компютъра
Да попитам някои знае ли какъв е този проблем и как мога да го отстрана:
Допълнителна информация за проблема:
BCCode: 1
BCP1: 82EA1700
BCP2: 00000000
BCP3: 0000FFFE
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Ще помоля модераторите да преместят темата ако не е за тук.
Re:проблем с стартиране на компютъра
Най-лесния вариант. Носи го в сервиз...
имаш проблем с windows-a
при такава изходна информация, такъв отговор :)
Преинсталирай. Колкото пъти досега съм имал проблеми при стартиране на компа и замръзване все Уиндоуса е бил омазан или аз съм го омазал поради инсталиране на нелицензирани игри.Обикновенно "exe" файловете на някоя такава програма увреждат някой системен файл или водят до замръзване на уиндоуса и като резултат компа става некомуникируем със задклавишното устройство.Един преинстал и всичко е О.К.
Този проблем при стартиране има ли някаква предистория???
Благодаря ви много за бързите отговори.Ще преинстална wina и ще видя какво ще стане.След това по метода на изключването ще провера дали не е нещо хардоерно.Исках да си спестя един преинстал ама няма как.На мен като натисна копчето за включва компа тръгва но монитора не светва,а се включва след десетина минути и иконите са уголемени,показва ми се тази грешка по горе която съм описал.Много здраве от мен за сега и все така да помагате.
аз бих направил Repare - по0бързо е и запазва нещата които си настроил и инсталирал.
Но за в бъдеще си направи имидж на харда като инсталираш всичко - така възстановяването ще ти коства 10мин. макс.