Странен проблем със скайп под windows7
Колеги имам един проблем със скайп който незнам как да разреша.Проблема е следния едни роднини са си взели нов лаптоп качен им е пресен windows 7 незнам точно колко бита и коя точно версия е и ме помолиха даим сложа стария скайп 3.8 понеже повече им харесва.Обаче нещо се бъгваше постояно се изключваше сам.За това изтеглих последната версия от нета всичко си тръгна пробвах звука ок пробвах видеото всичко ок.Проблема обаче е следния лаптопа е с вградена камера когато пусна камерата по време да провеждане на разговор включва се за секунда и веднага изгасва.Рових всички настройки на скайпа като пусна камерата от настройките на скайпа няма никъв проблем работи си както трябва проблема е само по време на разговор.На какво може да се дължи това и как да се оправи?
Отговор: Странен проблем със скайп под windows7
Аз слагам 4,2,0,155 или 187. Пробвай него. За 3,8 не мога да кажа нищо в момента, но като избирах какъв стар да ползвам, с най-малко компромис - 4,2 се оказва най-удачния избор. А стига и някой да не прасне актуализацията му до 5,,,, и т.н.
Re: Странен проблем със скайп под windows7
На уин7 не върви по ниска версия на скайп от 4.2
с риск да ми се присмее някой ;), бихте ли ми обяснили кое му е толкова хубавото на 3.6/3.8, че всички му пеят "осанна"?
аз си обновявам редовно версията, като наличните бъгове в някои не са по-фрапантни от които и да е, на която и да е програма
примерно, предпоследната публична версия не стига, че зареждаше ужасно бавно, ами и първият й прозорец беше за лог-ване с М$-профил, а не оригиналния скайпски. е, вразумили са се с последната версия и всичко хвърчи
струва ми се крайно лицемерно да ползваш (пред)последна версия на операционната система, а да си държиш на версия на програмка отпреди 5 (?) години... стой си на ХР-то и няма да имаш несъвместимости...
не, сериозно питам - кое е прекрасното на 3.6/3.8 ?
има SkypeMe mode, което е може би единствената разлика, както и малко по-опростения интерфейс.
Новите версии лично за мен са ужасно натруфени и претрупани. Ползвам 3.6.0.248 под Win7 и освен интерфейса харесвам възможността да edit-ваш текстови съобщения, които вече са изпратени.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Shienar
...харесвам възможността да edit-ваш текстови съобщения, които вече са изпратени.
това го могат и актуалните
Отговор: Re: Странен проблем със скайп под windows7
Цитат:
vnedel4ev
На уин7 не върви по ниска версия на скайп от 4.2
Върви си при това без забележки - 3.8.0.188 при мен например.
Новите версии са с орязани настройки. А не ми предлагат нищо ново, от което да имам полза. Затова държа 4.1.0.179. Вкл. и на един Win7.
Отговор: Re: Странен проблем със скайп под windows7
Цитат:
espace
Върви си при това без забележки - 3.8.0.188 при мен например.
Да свалим малко тогава :rolleyes: при мен на Win7 си върви чудесно Skype 3.6.0.248
С 3.6 не можеш да споделяш десктопа. Мисля, че не можеш и да редактираш изпратените съобщения.
Цитат:
Bibi
Мисля, че не можеш и да редактираш изпратените съобщения.
Може:
Цитат:
Shienar
Ползвам 3.6.0.248 под Win7 и освен интерфейса харесвам възможността да edit-ваш текстови съобщения, които вече са изпратени.
А честно казано Skype е последната програма, която бих използвал за споделяне на каквото и било от компютъра си. За мен видеразговорите и/или чатенето с хора, с които не мога да се виждам често изчерпват необходимостта ми от нея.
Цитат:
Bibi
С 3.6 не можеш да споделяш десктопа. Мисля, че не можеш и да редактираш изпратените съобщения.
Малко му омазахме темета на човека, ама лаф да става. Спокойно си редактирам изпратените съобщения, а това за споделянето на десктопа никога не ми се е налагало да го ползвам (даже не знаех и че го има, ама то е ясно защо не го знам).