Отговор: Проблем с Windows 7 64
Дай данни за системата - дъно, версия на БИОС, настройките му, както и тези в контролния панел на Уиндоус за звука. А под 7 32бит ОК ли е? Под live Linux?
И при мен се бъзикаше и сложих драйвъри от сайта на аудиото,а не тези,които ги даваха на сайта на дъното и се фиксира.
А може и да се ритат с тези на видеокартата - при мен се получи друго - audio на дъното,hdmi на дъното, hdmi на видео в процесора , hdmi на видеокарта gtx 560 - и 7-та се чудеше коя да пусне - device manager ми показваше че имам 4 звукови карти :)
Под Win7 32 всичко работи идеал (освен спада на рамта след смяна на картите).Системата е , дъно Biostar A690G M2+ проц Аtholn64X2 4600+, захр. Fortron 400W.
- - - - - - - - - -
Опитах преди няколко часа с различни Вин 7 64 уж недокасвани, всички се инсталват без проблем показва си цялата рам 4ГБ , но си остава проблема със звука
начи има две джъперчета, при аудио пиновете. Като погледнеш редицата хоризонтално, попадаха мисля на втори и четвъртия ред вертикално, от ляво на дясно, скъсявайки двете редици. Тях махал ли си ги, без да включваш жаковете, на предния панел?