Secure share под Windows XP Home
Как може да се зададат ограничения за определени потребители за споделени папки под XP HOME ?
Намерих някои решения в И'нет - например да вляза в SafeMode като админ и да задам от там permisions (така се вижда вече листа Security при Share folder) обаче не действат много много. Другият начин бил с команда cacls в команден ред, но и той .... или аз не правя нещо нередно ?
Моля, помогнете !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.... shrpubw ! </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
?????
Това какво е?
w run napishi towa i shte vidish :)
Благодаря много, наистина е ТОЧНО това което ми трябва :">
Благодаря Buggy
и аз се интересувам как да си 6ерна нещата но с парола. Ако някой знае да каже.
благодаря.
The_Tree - горната команда върши прекрасна работа [bold]shrpubw[/bold]
Аз намерих още два начина - единият е леймърски, със специален символ $ в името на папката
Другият е да влезеш като Админ през SafeMode и там шеъринга е както в XP Pro - със Security и всички есктри
Успех
Tapper аз съм с XP Pro но не мога да сложа парола за това попитах. Когато дам шеъринг има една отметка make this folder private но не работи в смисъл немога нито да сложа отметка нито да махна. като неработещо бада6то мену "посивяла" . Та за това попитах как може да стане а със shrpubw но и там не ми дава да сложа парола има едно common wueries но не ми ба4ка и то сиво е и неможе да се избира нищо, за това се 4удех как може да го направя по друг начин. Помагаите. Благодаря.
start-->run-->mmc-->add\remove snap in-->group policy-->local computer policy-->computer configuration-->windows settings--security settings-->account policies-->password policy-->minimum password lenght
<hr noshade size="1">
Пробвай с това ,може и да помогне не съм мнооо сигурен
мерси ти много наистина ми свърши работа.