Windows 8 супер бавно bootva
Здравейте имам лаптоп HP 4540S с OS Winwows 8, от може би 1 месец, като пускам да се зарежда бави по 4-5 минути седи на сини и черни екрани и мисли. После когато ми зареди някои път като дам десен бутон на икона и чакам. После ако се оправи няма проблем 1 час и когато пиша на скайп и ми забива и дава not responding на прозореца на скайп или torrent client. Може ли някой да даде някакви идеи и предложения, защото дразни доста.
Отговор: Windows 8 супер бавно bootva
Прилича на проблем с разпознаването на мрежата - опитай да преинсталираш драйверите. Ако не помогне пробвай да пуснеш последните ъпдейти и да репортнеш проблема към чичко Бил.
видяно така е малко трудничко да се отгатне, какво точно може да му е. На първо място трябва да се пуснат тестове, спрямо рамата и видеото. В някои случай се оказва, че графичният чип в процесорът е гръмнал. Като се има предвид, че и рам контролера е там... Аз ти предлагам, да направиш една преинсталация на системата. Спасяваш всички данни предварително. Ръгаш F11 и от там преинсталираш директно, (при условие, че системата иде с него). Би трябвало да ти отнеме около 20на минути. Ако след преинсталация пак се окаже, че проблемът не е решен, тогава въртиш телефона на продавача, за гаранцията.
И аз смятам, че метода на оранжадата трябва да се пробва.Колкото повече ъпдейтва, толков аповече се омазва.Личнен опит.
Има и една друга възможност- ако сте закачили много "перифиерия" към него.При мен чрез един УСБ хъб съм включил външна клавиатура, мишка, охлаждаща подложка и интернет флашка.При рестартиране понякога започва да мисли, мисли, мисли...Пробвайте да разкачите всичко което е свързано съм него и едва когато даде че е заредило Унидоуса го включете.Аз при мен така правя-обикновенно си зарежда, но ако се закучи и не иска да зарежда Уиндоуса гася и вадя УСБ хъба на който са закачени всички джаги и тогава стартирам и няма никакви проблеми.Възможно е да не може да ги "прочете" и да не може да намери драйверите за тях и поради това да се получва така.
Това е описано дори от поризводителите и "лечението" което препоръчват е разкачането на всички устройства външни за лаптопа преди да го включите.