-
Чудя се дали...
...ако ползвам администраторския акаунт на ХР само когато инсталирам нещо, а през останалото време ползвам такъв с ограничен достъп, при който променянето на системните файлове е забранено, дали няма да издъри много по дълго и да не се скапва чак толкова?
-
Чудя се дали...
Пфуу... мечтай си ;)) Няма смисъл, а и се чудя какво толкова правиш, че се скапва :) Аз моя веднъж го преинсталирах (при смяна на хардуер), а нон-стоп го ровичкам. Също така винаги изключвам всички глупости като рестор пойнтове и т.н. ;)), да не говорим, че на седмица качвам някакво главозамайващо количество софтуер, обаче контролирам всичко :) Абе "Win XP е луд"... Windows - най-добрият ;)
-
Чудя се дали...
Ми в залите са го направили само да ползваш определени проложения - и са си супер стабиларка - почти не им трябва поддръжка - особенно ся с тия карти дето ги направиха навсякъде
-
Чудя се дали...
Пробвай нали знаеш от опит глава не боли (или поне така са казали старите хора).Лично аз не съм много сигурен щото си е същата работа дали си с администраторския акаунт или ограничен .