-
XP Home Edition
Cложих win XP Home Edition на С - 2,500 GB .Не съм слагал нищо върху него освен win-a и програми .И въпроса ми е защо не ми стига мястото ,имам свободни само около 300mb(дори не ми стигат да го дефрагментирам ),това някакъв бък ли е или по принцип толкова място си заема???????
Един приятел е на същия win и 2gb му стигат без проблем.
Сега ви моля да ми кажете дали е от ХР -то или ми трябва повече място[?][?][?]
-
XP Home Edition
triabva ti pove4ko mestence XP-to si e gladno za miasto.S tia 300 MB niama da ia dokara6 do nikyde to za swap niama da ima :)
-
XP Home Edition
Пробвай да изчистиш малко място като направиш swap файла с фиксирана големина - задаваш му една и съща долна и горна граница, това което предполагам ще освободи място е изключването на Hibernation и System restore - разбира се не отговарям за негативни последствия [:D][:D]
-
XP Home Edition
Guide на това, което каза mitsy:
Десен клик в/у My Compuer > Properties > System Restore > Turn of system restore
Десен клик в/у My Compuer > Properties > Advanced > Settings [Performance] > Advanced > Virtual Memory > Change > Custom Size > Intitial 767 MB, Maximum 767 MB (тук може да сложиш и по-малко, например 384 или 512 - трябва да видиш дали ще окаже някакво негативно влияние)
Десен клил по Desktop-а > Properties > Screen Saver > Monitor Power > Power > Hibernate > махаш тикчето от "Enable Hibernation" (близко до акъла ;)