1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Windows 10 - Очаквания и впечатления
3D Builder скачать бесплатно на русском для Windows 10
Пробвай тука....:) Ама май има само реклами....Иначе го дръпнах от МС, но не знам как да го кача, понеже не мога да намеря директорията и файла.. Инсталира се без да пита незнайно къде.....:BigGrin
Оказва се,че версия 1803 ще се забави заради сериозен бъг, а аз преди 2 дена го очаквах.:(
Windows 10 Spring Creators Update has been delayed by a serious bug
preparatos, и тук е линкнат към М$ :)
мерси все пак...
Малко по малко успяват да превърнат старт менюто в нещо което не може да се използва. не знам как но стават все по-добри в унищожението на работещите неща в уиндоус и добавянето на нови непотребни функции. А и неглежирането на хубави нови неща като виртуалните десктопи.
Старт менюто напоследък ми е голяма болка нищо не си е по-местата - днес вече реших да търся нещо с което да го сменя.
Цитат:
Първоначално публикувано от
estqwerty
Малко по малко успяват да превърнат старт менюто в нещо което не може да се използва. не знам как но стават все по-добри в унищожението на работещите неща в уиндоус и добавянето на нови непотребни функции. А и неглежирането на хубави нови неща като виртуалните десктопи.
Старт менюто напоследък ми е голяма болка нищо не си е по-местата - днес вече реших да търся нещо с което да го сменя.
На мен лично 10ката много ми допада, съвременния дизайн е доста по добър.
Винаги ще има бъгове и не работещи неща.
Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk
с колко windows-а назад имаш база за сравнение?
Цитат:
estqwerty
Ами има и хубави страни - научваш се да търсиш по имена инструментите... Иначе така ги завъртяха иди ги търси кое къде е... А критерия им за подредба е уникално зле...
Цитат:
FearMe
с колко windows-а назад имаш база за сравнение?
От 95 колега.
Цитат:
iNfRaSoNiC
От 95 колега.
Аха изтървал си 3.11 :thumbsup:
Цитат:
iNfRaSoNiC
От 95 колега.
Младичък си бил по негово време, ако данните в профила ти са верни ;)
Android и той нарои маса версии вече, Tapatalk също... Време е да се научиш как се маха досадното "Sent from my ненамсикво using Tapatalk", което следва всяко мнение, което си решил да напишеш от телефона.
Аз пък си мислех, че това с тапаталк нарочно го слагате.:)
за жалост моят опит е от dos 3.1 насам (демек правец 8) и за много хора следващото ми изявление може да прозвучи кощунствено, но по критерий "надеждност" за мен 10-ката е на кантар с Millennium - може да тръгне, може и да не тръгне след инсталация. може да се срине след 30 минути, може и да не се срине. може да работи безотказно и перфектно маса време, но неминуемо ще дойде моментът "WTF", когато ще се чудиш какво се е случило
последният "честито баня" момент беше днес, когато на един юзър, логващ се с пин, поиска парола и нямаше възможност да се избере логване с пин, защото, познайте..... login options го нямаше на екрана :))
поне засега мисля да почакам до Windows 11 ;)
Помня и HP-UX, Sun Solaris и OS/2 . Windows 10 е най-доброто ,което съществува.
Цитат:
emil vasilev
Помня и HP-UX, Sun Solaris и OS/2 . Windows 10 е най-доброто ,което съществува.
Да не те чува High Sierra че ще се разсърди много :Drinks:
извинявам се, вие по какви критерии класирате операционните системи?
да е шарена и от тази година на мен не ми стига. искам няколко елементарни неща:
1. да е стабилна от момента на:
а) инсталиране до момента на преинсталиране
б) от стартирането на компа до гасенето му
2. навигирането из нея да е лесно и поне донякъде интуитивно
3. да не отказва да разпознава хардуер, защото е прекалено стар, пък било то и в перфектно състояние
4. аз да командвам нея, а не тя мен, или с други думи да ме пуска да човъркам зад декстопа, защото, за разлика от милениалите, аз знам къде е декстопът, а не мисля, че всичко се намира НА него ;)
5. да има МНОГО програми за нея, за да мога да правя всичко, което се наложи, а не да има малко и да се чудя кое да избера и дали е съвместимо с 90% от останалите потребители...
а дали има старт бутон или не, изобщо не ми пука, защото първата програма, която се пуска на компютъра ми след зареждането, е Total Commander.