-
AutoExec.bat
az izolzwam Win Me. skoro mi se nalovi naprawq nqkoi promeni w AutoExec.bat za da rabotqt nqkoi moi programi , no togawa razbrah , 4e win-a mi prenebregwa tezi promeni - trie gi i pak si zarevda starite ne6ta. Za6to e taka i kak da izkliu4a tazi funkciq ?
-
AutoExec.bat
Пич не помня точно какво беше но МЕ-то просто ти преименуваше модифицираният AutoExec.bat --> Autoexec.sav (ама за разширението не съм сигурен)! Мисля че ставаше през дос, да я пробвай с "едит" като си буутнеш в МС Дос!
-
AutoExec.bat
Не можеш да заредиш Autoexec.bat. Какви промени си правил. Има и други начини да ги въведеш. То има начин да зарежда autoexec.bat + config.sys, но е доста сложен механизма на patch-ване на windows-a
-
AutoExec.bat
Механизмът е следният:
Start -> Run -> sysedit.exe
Отваря ти AUTOEXEC.BAT, CONFIG.SYS, WIN.INI и SYSTEM.INI и ти позволява да ги редактираш и запишеш промените. Не се грижиш под какви имена си ги пази системата.
-
AutoExec.bat
Ако създаваш обкръжения от рода на set clipper=xxxxxxx и други можеш да ги стартираш с отделен *.bat файл с шорткът, който стартира обкръжението, дос кирилица (евентуално) и самата програма. А и в самия шорткът има доста настройки по този въпрос.