да вече имам локален акаунт по посочения начин -никакъв резултат
а долупосочения софтуер за какво се отнася и какво би ми помогнал? -не съм толкова добър с английския:BigGrin
Преглед за печат
Програма която показва кое колко дърпа и можеш да го спреш.
Общо казао - разширен task manager
благодаря а като спра процеса „прекъсване на системата„ какво ще стане .Няма ли да засегне работата на ОС ?
- - - - - - - - - -
Здравей Mr.Techno опитах с този разширен таскбар както го нарекохте вие но процеса не може да се спре interrupts
загубени в првода :) „прекъсване на системата„ мисля че е System Idle Process
така че търси защо не заема 90-тина 100 % или по скоро кое друго ти яде от цпу-то :) прекъсванията на системата и ги остави тя а си ги оправя...
Здравейте само като излезе от режим „готовност„ го има този проблем иначе не.
Излизам от режим „готовност„ и процеса „прекъсване на системата„-процеса ми е преведен от системата кове 40-50% процесора и не мърда -докато другите параметри са почти на 0%, така че нищо друго не яде от цпу -то ами само тоя процес
снимка на так манагер с % натовареност при събуждане може ли да дадеш
И аз като estqwerty сметнах в началото, че system idle те тревожи, ама щом рапортуваш сумарна заетост почти цяло ядро, пък и interrupts се спомена, ми светна лампичката. Имал съм подобни разправии под XP64 след спане - само рестарт оправяше. Сега принципно interrupts не е "процес", па било и системен, който да подлежи на спиране - обработка на т.н. прекъсвания си тече нон-стоп и е абсолютно необходимо. Повечето от тях са хардуерни, вероятно от разбеснели се драйвери, а според дългогодишния ми опит излизането от sleep mode или STR често е по-проблемно откъм реинициализация на драйвери на устройства, отколкото, да речем, чистата хибернация или STD. Съветът ми на 1-во време е да забраниш hybrid sleep и да хибернираш машината вместо това. Хибернирам вече 10г и още имам едно наум за standby. Може да пробваш да си обновиш драйверите.
ПП понеже някой се изстреля в темата със супермощния си телефон, да зачекна и 16-ядрените огледалца за кифли. предвид, че мобилния хардуер в момента е на ниво производителност някъде около 2002-та година (пример - half-life2 само за nvidia shield, и то със скопена графика), ще има още да чакате 4-ядрените арм-чета и атоми на някой комплексар да се изпречат на дъртия athlon64 :)
Казах му го на климатичния да си гледа инвертори-те и да не се навира в раздел където е много бос. Намери на кого да се перчи с "Fake" познанията си. Все едно аз да почна да се правя на много вещ в климатичния подфорум или да твърдя че "моя 8год. сплит ще смачка всеки нов инвертор"
Наборе айде да го сборим с моя 8 ядрен A936 :) пак е 64бит. :016:
То затова се пускат уиндоус ъпдейти от време навреме, отделно в самата секция даунлоуд на производителя на дадена платка има пачове, които е препоръчително да се инсталират, и които опраеят разни такива проблеми...
Хайде наистина, ама къв бенчмарк? Отделно щи ми е интересно да те видя как ще му напънеш всичките ядра на практика... аз досега под андроид повече от две не успях.
По груба лична преценка обаче едно ядро 1HGz i5 ~ 1.5HGz C2D ~ 2HGz A64 ~ 3HGz P4 ~ 4HGz Atom ~ 5HGz ARM ~ 6HGz Mtek, та осем срещу един... да не се срамуваш накрая от победата :)
Ииии стига сте го наливали тоз Бил Хейтс, читави са им вече ОС, додея ми таз песен линуксарска от 95-та година. Драйверите се ошмъркали вий пак бозата крива... Ей на миналата седмица колега се изцепи че била "надстройка на дос" - явно буквичките NT още не са стигнали до него.
има едно отдолу - дали е бутон или отметка : покажи процесите на всички усери
по принцип таск мениджъра показва само на текущият потребител.
цъкни и виж може да излезе кое товари.
може и скрийншот да направиш и да го пуснеш че стана интересно. но 99% яе е дрсайвер като не е сервис...
Човекът си каза, че всичко се е оправило след преинсталацията.
За деинсталация и "изчистване" от ненужни приложения и туулбарове мога да му препоръчам: IObit Uninstaller - единствената програма с която успях да "ликвидирам" след две годишна борба приставката(туулбара) asc.com и на МcАfee антивирусната след безброй други паднали в неравната битка ...
Хубавото е че при функция forced uninstall чисти и регистъра и премахва и останалите празни след деинсталацията папки.
Само да внимава какво "зачиства" с нея, че зачисти ли нещо уиндоуско от системните програми ще преинсталира наново ...
благодаря за отговорите - всичко опитах пак същото за това сега го хибернирам
казахме го по-горе - достатъчно бърз е , но пропуснахме най-важното - процесора е Atom ядро и това мисля че изяснява нещата.