Niakoi znae li kak stoi vuprosa sus suvmestimostta na programite i igrirte po Win XP ?
Преглед за печат
Niakoi znae li kak stoi vuprosa sus suvmestimostta na programite i igrirte po Win XP ?
Da.
C++
Хей,Ковалски,как може човек като теб,прикачил успешно РДРАМ на ВиаКТ133 чипсет да задава такива въпроси...?:-)...срамота...още ли не си подал документи за работа в АМД?...:-)
Ama az govoria za software ;)
d-rRoss, chakam :)
Oshte neshto DPetrov, az sega se mucha da si smenia PS/2 porta, ama kato na taia tema nishto ne sum vijdal, ta dori chel... i sega se mucha tuk :)
A za dokumentite - mi az rabotia za Intel veche, niama da e korektno, nali razbirash... :P
Dokolkoto sum chel po vuprosa ot microsoft obeshtavat Windows XP da bude nai suvmestimia windows do sega po otnoshenie na software i hardware shte podurja dori nai starite dos igri i prilojenia...
Kovalski, kaji kakvo tochno te interesuva, sega na dalgo i shiroko da pisha....nima da mi stignat chasovete za i-net.....a i honorar nima koi da mi plati -;P
d-rRoss
C++
Ami naprimer me interesuva suvmestimostta sus DOS-ovksite prilojenia, sushto taka i suvmestimostta Voodoo kartite ( padam si experimentator ) :)
Za honorara - kogato se vidim .... :)))))))
Kakvoto ti e na DOS, raboti taka kato i na 2k, daje po-dobre, ne pishti che 16-bit apll., imat problemi kato pri 2k po niakoga.
Voodo raboti s driveri za 2k. Chel sam che se poiaviavat niakakvi problemi pri Voodo 5 mai. Ne sam chel podrobnosti obache. XP kato cialo e predviden da potdarja vsichko, staro i novo -:)
Imashe edni programi koito ne mi raboteha pod 2k, na XP obache rabotiat -:))
d-rRoss
P.S. Za poveche informacia, poseshtavai tozi forum :
http://www.winbeta.be/phpBB/
C++
10x mnogo.
E, niama za kvo, da ne zabeavish za honorara -;PP
Misleh che neshto po-taka te interesuva, a ti DOS.....Voodo....
-;P
d-rRoss
C++
mi kakvo drugo ?????? :)