Отговор: нямам опция за 100хц на компютъра
До преди 3-4 години , когато съм ползвал лаптопа за плеър си ги имаше вариантите за избор на 24хц при АТИ(серия 5000).
Като си избереш правилната честота за филма , няма да се налага тв да компенсира и от там да идва накъсването от време на време .
По нагоре ти отговориха , че тия входящи/изходящи 100хц нямат нищо общо с тия 100хц на тв - едното е сигнала , другото е работа но панела - телевизорите поддържат до 60 хц входящ сигнал . Май за някой модели 2016 срещах ,че ще поддържат 100/120хц входящ сигнал
Цитат:
Първоначално публикувано от
stoyno
Аз съю с амд и имам избор от 23 до 60 херца. Отделен е въпроса че аз разлика не виждам при гледане на филм. И все пак въпроса ми за избор на 100хц е невъзможно така ли? Максимално получаваме 60хц от видеокартата? Тъй като предполагах че ако си с 50хц ТВ, няма да имаш опция за 100хц, но ако си с 100хц би трябвало да ти излезе.
Погледни си спецификациите на HDMI входовете и ще разбереш какво може и какво не.
http://www.lg.com/es/soporte-producto/lg-55LF652V
последния файл -zip-a , вътре има и на английски.
Филма е заснет със 23,976 кадъра в секунда. Ако ще и на 1000Hz да си настроиш видео картата това няма да промени нищо.
Всяка една настройка, различна от 23,976 /и то ако е коректно написан драйвера/ е потенциален проблем.
Говорим за гледане на филми. Иначе ако се ползва за работа е добре да си на 60Hz.
59Hz е правилната настройка
Може ли обосновка защо точно на 59хц да е правилната настройка, че не мога да си го обясня. Ще го пробвам след обед, че не съм в нас
Няма една правилна настройка.
Правилно е да се подава такъв сигнала какъвто е записан.
А различните файлове са със 23,976 / 24 / 25 / 29,976 / 30 / 50 / 60....
Затова компютъра е смотан плеър като цяло.