2 видеокарти паралелно под Windows XP
Може ли? Или по-скоро как точно става?
Задачата е следната... Компютър работещ под Win XP, две видеокарти едната AGP другата PCI и два монитора.
Как да ги накарам да работят едновременно? Поотделно работят без проблем но когато са заедно тръгва само AGP-то а в Device Manager-a за другата пише "This device cannot start. (Code 10)" Някой има ли идея как мога да разреша този проблем... или да не си губя времето с това ами да ходя да пия една бира :))
Благодаря предварително на всички манияци.. :)
Не си губи времето, ако искаш два монитора вземи карта с два изхода
AGP-то ми има TV out но на него освен да се гледат филми.. за друго нестава.. мноо болят очи.. а карта с два изхода за монитори сигурно няма да е малко пари... А и така и така ми бяха под ръка тия неща та реших да пробвам.. :))
както е казал човека по горе,наистина не си губи времето!Аз лично на тя тема съм си го губил 3 дена,недей и ти;по гореописания от теб начин НЕ СТАВА!Или поне не и двете в реално време;със динамично превключване СТАВА
Ok shte vi poslusham... :) i niama si gubia vremeto s tva...
Ama vse pak mnoo tupo.. kak moga da sloja 2 i poveche zvukovi karti a video ne.. mnoo tupo..
Chetoh niakude kak stava daje beshe na BG no ne pomnia kude :(((
Blagodaria za otdelenoto vreme.. :)
Kusmet i poveche mangizi na vsichki
Имах минимален успех, когато настроих PCI-картата за primary в BIOS. Иначе - бахур.
Tогава работи само PCI-ската карта :-)
И другата тръгва, но чак като зареди Windows.
predstoi mi da probvam tova s dvete karti,no se nadqvam da stane.6te slagam edin software,kojto izpolzva dvete videokarti i resursite na pc-to i raboti kato 2 otdelni pc-ta,e trqbva i 06te edna klaviatura i mi6ka, pone taka glasi reklamata.Software se kazva betwin200- ako nqkoj znae krak za nego molq da se obadi.
blagodarq predvaritelno.