-
Traffic Meter za Windows
Kajete s kakwo moga da si zasicham trafika pod windows (XP i/ili 98).
predpolagam che XP-to si ima programi wgradeni za tazi cel no ne znam koii sa i kak se polzwat.
Imam edin DU-meter za 98cata ama mi zasicha i IPX-a
kajete nqkoi hubawa i lesna za polzwane programa, gledah nqoi pisa za commview neshto ama to tui e bahti programata po-udobna e za sniffene otkolkoto za trafikmeter.
-
Traffic Meter za Windows
pod Win2k ili winxp imash performance logs and alerts mojesh da gi slojis da ti logvat traffica na interface!!!!
Променено от ivan на 19/07/2001 02:52:28
-
Traffic Meter za Windows
Ot 2 dena se chudq kakwi rules da addna na perfomance che da mi zasicha trafika. za sega sym nameril samo w Network Interface/Bites recieved/s i Bites sent/s trqbwa mi neshto koeto da ne mi go pokazwa za secundi ne me intersuwa skorostta mi a kolko MB sym naprawil do momenta tyi kato plashtam za Ineta na MB a ne na skorost.
RAS Total nishto ne mi zasicha.
DU Meter-a ne mi wyrshi rabota - toi zasicha absoliutno wsichko wkliuchitelno i wytreshnata mreja (dori kogato slusham mp3ki ot servera), a commview e prekaleno moshtno za zasichane na trafik.
-
Traffic Meter za Windows
Hvani delphito i si napishi edna programka deto polzva performace counters na win2k da ti go otchita stava za 5 min!!
-
Traffic Meter za Windows
Nqma da mi se naloji da izpolzwam delphito, obqsniha mi kak stawa zasichaneto pod XP. pod 98 oshte ne moga da go zasicham, no az i ne go polzwam weche nego.
-
Traffic Meter za Windows
eee ivo80!!
Nqma li da spodelish kakwoto sa ti "obqsnili"?
Az se seshtam za edin nachin no e malko kofti ta mi e interesno?