-
Умря ли WIN98SE !?
Отговорът е ДА!
Днес ми попадна един Notebook на който посмъртно не може да се инсталира!? С XP няма проблеми, и като се има предвид че това все пак е HP, нека да обявим едноминутно мълчание в негова памет [V][V][V]
PS. Дали VMWARE ще помогне в този случай?
-
Умря ли WIN98SE !?
Най-вероятно ще помогне, особено ако го пуснеш под linux вместо под XP. Остава да кажеш дали linux може да се инсталира на тоя Notebook или и за него да помълчим известно време.
;-))))))
-
Умря ли WIN98SE !?
Ghost с Linux-a няма проблеми [:)]
-
Умря ли WIN98SE !?
а с win98se какъв проблем ? Аз точно на един hp имах наскоро проблеми с ХП про... ама накрая сичко стана ОК де [;)]
-
Умря ли WIN98SE !?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DeathKnight
Отговорът е ДА!
Днес ми попадна един Notebook на който посмъртно не може да се инсталира!? С XP няма проблеми, и като се има предвид че това все пак е HP, нека да обявим едноминутно мълчание в негова памет [V][V][V]
PS. Дали VMWARE ще помогне в този случай?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Я кажи какъв беше лаптопа, с какъв процесор.
-
Умря ли WIN98SE !?
P4 2400 .. забива SE то на HARDWARE детекцията...
вероятно има WIN98SE+HP с някакви в вградени драйвери.. но това вече говори достатъчно ясно че 98 не я смятат вече за OS
тъжно но факт.
-
Умря ли WIN98SE !?
Може да става както с вин95 като се пусне на к6 или на атлон над 1ГХз. Дето имаше един пач за да тръгне.
-
Умря ли WIN98SE !?
моя селенин 1.3ГХ си варвеше бес проблем с вин98се сега сам на ХП мо "мако "пове4в място ми заема та пак мисля да си сложа 98се мисля 4е няма лесно на умре ! достстъ4но е стабилен !
-
Умря ли WIN98SE !?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">P4 2400 .. забива SE то на HARDWARE детекцията...
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Точно там ХП про ми забиваше, на 30тия опит стана... а инак процесора беше 1.5+Гхз атлон
-
Умря ли WIN98SE !?
Ами умрял - няма такова нещо! Рипа рипаа..... [:D]