-
Проблеми с Windows XP
moje li nqkoi da mi kaje zashto po nqkoga se sluchva prosto da ne moga da startiram nito edno exe, a sled izvestno vreme se opravq i to bez restart na PC-to,ili programa koqto sam izpolzval do posledno zatvoril sam q i vednaga sled tova ne moga da q startiram nanovo i to bez da mi dava nikakva greshka
-
Проблеми с Windows XP
-
Проблеми с Windows XP
Възможни обяснения:
_ОС ти е прекалено задръстена и се нуждае от ремонт
_Системната ти памет е много малко,възможно е и суап файла да не работи коректно
_вземи си дефрагментирай ХДДто
_много вероятно е постоянно да ти тече некав бекраунд процес,като НортънАнтивирус примерно
_вероятно е просто да не използваш подходяшите драйвери за дъното си,по спецялно тези на ИДЕ контролера
_Имаш ли ЦДРОмче като слейв заедно с харда?
_и още,иоще и още...май Доктора е прав с тва не[:D]
-
Проблеми с Windows XP
staraq se OS vinagi da q podyrjam v izrqdno sastoqnie a i v momenta e natovarena nai-mnogo 1/3 ot vazmojnostite i
razpolagam s 512 MB pamet i nikoga ne se opira do swap
da imam aktiven NortonAntivirus no az sam postoqnno v internet i ne moga da go spra,a tozi problem mi e ot skoro,interesno mi e kak da razbera za deistvasht proces bez da go vijdam
pravq defragmentaciq vsqka sedmica na celia disk
dynotomi e Intelsko s originalnite si draiveri na sobstveno CD
nqmam vtori CDROM na mashinata si
s edna duma trqbva da otkria po nqkakyv nachin kakvo mi raboti skrito,no ne znam kak
tyrsq savet
-
Проблеми с Windows XP
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">da imam aktiven NortonAntivirus no az sam postoqnno v internet i ne moga da go spra</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е тва пък сега какво [:D]Айде все едно не съм го прочел
може да наблюдабаш процесите :Ctrl-Alt-Del
Ако нямкой от тях постоямно заема системно време значи тва е проблема
-
Проблеми с Windows XP
moje bi az ne sam utochnil, aktiven mi e postoqnno Norton Internet Security, a ne Norton Antivirus
a v momenta v koito ne iska da izpylni nqkakvo exe ne moga dori i Task Manager da aktiviram s Ctrl-Alt-Del zatova tursq drug nachin da prosledq procesite
BTW - v tozi moment sam spiral Nortona i pak si ostava problema
-
Проблеми с Windows XP
Мда.. експериментално ако спреш мрежовата карта или там каквото ползваш за интернет прави ли го същия проблем?
-
Проблеми с Windows XP
daaaa opitval sam da spiram vsichko v tozi moment koeto mi pozvolqva da go spra i problema si ostava
interesnoto e che kogato mi zapyne bez da prav nishto sled okolo 10-15 min. se opravq samo i programite koito ne sa iskali da mi se startirat zapochvat da mi pozvolqvat da gi startiram
-
Проблеми с Windows XP
ако говориш за стартиране на .ехе кат два път кликнеш на него и неще да до отвори щтот аз т'ва разбирам отmoje li nqkoi da mi kaje zashto po nqkoga se sluchva prosto da ne moga da startiram nito edno exe
пробай с дясно копче и опен ако и тогава не става послушай хората изтина ти говорят
-
Проблеми с Windows XP
Аз имах такъв проблем, оказа се че имах един процес който ми заемаше 99% от CPUto. Опитаи да пуснеш Task Managera преди да зависне машината. Аз така го намерих.
-
Проблеми с Windows XP
samo s norton internet securiti nishto niama da stane triabva ti i antivirusna programa samo gledaj da ne e norton antivirus probvaj s http://www.f-secure.com skaniraj i kaji dali e bilo virus.
-
Проблеми с Windows XP
Що не деинсталираш 811493 пача на МС. Преди на мен ми прецака компа и вървеше убийствено бавно.