Отговор: windows 7 в 2025...
И аз карам със 7ца и фирефокс на работа. Вкъщи беше пак седмица, и оня ден ссд-то сдаде багажа, инсталатора на 7цата не виждаше новото ссд и ... не ми се занимаваше и сложих 10. То детето го ползва за училище и мрънкаше от време на време, че е 7.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gena_bs
Тази конкретно не. 115 ESR е последното, което работи (инсталационната версия или portable вариант).
Последната е 115.22.0esr (32-bit) от вчера.
https://www.mozilla.org/en-US/firefo...n=about-dialog
Преди малко се ъпдейтна и в момента я тествам.
Мисля, че линкът на синия фон, който постнах е същата версия/ Поне така ми дава File description.
yahoo пощата имам проблеми - заради това е цирка. иначе всичко останало бачка с хромиум.
но и последната възможна мозила която пробвах беше хром базирана. и не бачкаше.
утре ще упдейтна и ще видя как е. но ториума ме изненада.
и се радвам че има фенове уин 7 :)
Аз с yahoo не съм имал проблеми. За разлика от тази на микромеките, която преди около 9 месеца спря да се отваря даже!
Нещо друго пречи при теб, според мен.
Не, че съм особен фен на седмицата. Просто някои от продуктите, които ползвам, не работят с новите OS + browsers.
А машинките са слабички за виртуалки.
Днес пробвах хрома и бачкаше тъпото яхоо. 100 процента съм сигурен че не бачкаше. Теглих мозила , браве...
Дори нов комп купих, но майната му така или иначе трябваше да скоча от 3то поколени на райзънче 2ра генерация. В ексела са еднакво бързи ;)