Проблем при отваряне на линкове
Здравйте,Проблемът ми е следният
При посещение на някои от сайтовете ,често се случва да не мога да отворя някой от линковете вътре/включително и www.setcom.bg /
Мога да заредя част от тях само с дясна мишки и save target us
Атлон АМД/XP/2200+
512MB RAM/ OS/WIN XP/SP1
HDD/123Gbt но за съжаление само 3-4 Gbt free
Е какво става като кликнеш върху линка. Не стана ясно.
"Save target as" избирай, ако искаш да запазиш страницата някъде. Тази опция не е за отваряне, а за запазване.
Проблема не е в твоя телевизор hamlet datski.
Когато някой копира линкове например:
www.nekade.com/tiruliru/topic.asp?TOPIC11/famili picture.jpg
Впреки че famili picture.jpg трябва да е в линка, когато кликнеш в-у него (виж кое е синьо) ще те прати на "nekade.com/tiruliru/topic.asp?TOPIC11/famili"
При такива линкове ползвай копи/паст.
Успех!
Благодаря ви,
Ще карам подред с одговорите.
Значи,като кликна на линк -не сатава абсолютно нищо(като че не сам кликал).А save target us -ползвам,защото някаде четох ,че при проблем мога да отварям и така.
-за Breiii-аз имам и друг телевизор[:)]-на лаптопа ми ,и на друг един HDD със чиста инсталациа на XP-който като го сложа на същтят компютър отваря линкове перфектно.
Мисля си че проблемът ми трагна след една прекъсната дефрагментация със Систем механик 4.Имам и още едно съмнение -а то е че-
Преди дни бях поканен oт Windows update да си сложа необходимите подобрения-което и направих
Куриоза в случая,че аз не съм си сменял ключа на WinXP,което и не ми позволяваше да права ъпдейтите(изборът беше мой,защото считах ,че с тях компютърът ми става по-бавен)
И ето ми сега чисто нов проблем,който се надявам да реша с помощта ви
На всички Ивановци -Честит Имен Ден
Реших че това ти е проблема защото в 1вия пост пишеш, че не се отварят от време на време...
Явно някъде се е бъгнал ОСа, а с натиснат шифт опитвал ли си да го отвориш?
За друго не се сещам.
Breiii-Не става и по този начин.Опитах да си преинсталирам XP-то.Но след като стигнах до дела,в който искам да го инсталирам с ужас видях,че имам само един дял(117 Gbt),а те са 4 -11 Gbt C:-А Останалото е за музика,филми и програми.Изписа ми ,че не може да разпознае файловата система и ми предложи да форматирам[V].Сега ще направя опит да легитимирам WIN XP И да му сложа подобренията.Купих си CD-R дискове и ще започна да си прехвърлям филмите и музиката там-при условие,цхе се стигне до FORMAT C:
Дано се сетите за нещо друго ,което ,ще ми спести този труд.