Microsoft предупреди за критична грешка в Windows
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">пача го изтеглих аз не е това проблем.
относно това, че не съм със СП1 е заради един пост или не знам къде бях чел че нещо не бил като хората.
Аиде сега да видя кой за какво ще ми се скара.
П.С. санкции приемам всякакви без да се обиждам
<div align="right">Originally posted by glarus*-*12/02/2004*:* 16:03:56</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ако искаш някой да ти се кара - отвори си нова тема, но това няма да стане тук!
10х на Raid за линка... аххх, как само исках да дърпам сега патча за 64-ката... :))))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">относно това, че не съм със СП1 е заради един пост или не знам къде бях чел че нещо не бил като хората.
<div align="right">Originally posted by glarus - 12/02/2004 : 16:03:56</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
То е за SP2 този пост, който си спомняш, не за SP1.
[;)]
http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=12142
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Изтрих ги. Райд пак не даде мигач. [8D]
Абе Райд, казвай че ще дърпаш и ще ги качваш, да не хамалуваме и двамата на една и съща нива.
[:)]
<div align="right">Originally posted by Malone*-*12/02/2004*:* 17:59:31</div id="right">
Sorry за "Пилешкото" изпълнение (безцеремонното изпреварване[;)]), може би трябваше да ги оставиш и твоите линкове - някой може да няма достъп до бубу.то
Malone,благодаря ти за за бързата реакция и за инфото!Често преглеждам Microsoft.com,но това ми е убягнало.Сърдечно ти благодаря!
а някой да знае нещо за eploit-a от къде може да се намери source ако е изтекъл такъв или нещо от сорта и евентуално къде може да се появи?
На достатъчно места вече го има.
Потърси го. Аз намерих публичен код поне на десет места.
Писан е от Bram Matthys.
Ами...те,хората са си направили автоматичен ъпдейт.
И от мен благодарности за Malone & Raid.
Кръпките са дръпнати и инсталирани:)
Автоматичен ъпдейт = нужното + всички акота
//offtopic
Malone -МерсИ и от мен за пача
интересното пък при мен е чe, не успях да го дръпна от твоя сайт в bubu.to a успях от microsoft [?]
аз само да кажа, че от този пач компа ми взе да забива като ненормален. По-точно след като отиде в stand by след 2-3 часа и зацикля, чудех се от кво ли е и се оказа от него. някои имал ли е подобни проблеми
Батка, без претенции да имам точно понятие, ама да не е някакъв вирус ?!?!?!
къв вирус като го деинсталирах и нямам проблеми
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">//offtopic
Malone -МерсИ и от мен за пача
интересното пък при мен е чe, не успях да го дръпна от твоя сайт в bubu.to a успях от microsoft [?]
<div align="right">Originally posted by Tanyo - 15/02/2004 : 14:26:47</div id="right">
@Tanyo
Пача, който аз съм качил е в hit.bg Tanyo, не ползвам bubu.
Може би на Райд са там, не обърнах внимание.
[;)]
@Glarus
glarus, не е проблема в пача, най вероятно нещо при теб не е наред.
До настоящия момент няма официални отзиви за някъкъв бъг причинен от кръпката.
Става една седмица от както съм свалила и инсталирала кръпката от сайта на Малоун и за сега машинката ми е в прекрасно здраве.