Е па това чудо не ми се е случвало.
имам 40гб. музика на харда.
сестра ми сяда на компа и казва, че нямам една от двете папки с музиката.
УЖАС!
не съм трил, скан диск пуснах, на нортон ънирейз дадох на кошчето, забранил съм систем ресторито.
сърчвам за някоя песен нищо не открива.
а не е изтрита, защото ако е изтрита ще имам 25,5гб. фрее.
а имам 1гб фрии.
помогнете с каквото можете моля!!!
OS WINXP
Изглежда че папката ти е скрита.
Иди в опциата на папките и маркирай опцията да показва скритите папки.
интересното е, че под дос ги вижда, а под уиндоус не.
prog. tuneup utilities
пък ми меша имената на песните деба.
има ли някакъв начин да се копират под дос всики наведнъж, а не папка по папка, защото са 1000-на певци ((
някаква програма под дос да го прави копирането и то наведнъж, както е общата папка "Music"
и къде да ровя из настройките на този уин. за да намеря ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ крие под уин. папката, а под дос не?!?!?!?!
къде ще получа копие?
а да аз ползвам
команд промпт-а
дойде ми и друга идея, не може ли да сваля хард диска, да го кача на друг компютър, да пробваме да прехвърлим от там, хем е и с друга операционна с-ма. (win me)
и би трябвало другото компче да влезне даже в експлорер и да види папката. така ще мога и да си я прехвърля.
п.с.
оох-х само да я спася 1-нъж ще купя дискове веднага да я запиша всичката, за да имам сигурност от тук нататъка
Много неяснота има в това кое е предизвикало всичко това.Кокто и да е.
Пробвай с Total Commander.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">има ли някакъв начин да се копират под дос всики наведнъж, а не папка по папка, защото са 1000-на певци ((
някаква програма под дос да го прави копирането и то наведнъж, както е общата папка "Music"
<div align="right">Originally posted by Tai-Pan*-*08/03/2004*:* 22:34:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако папката, която искаш е C:\XXX\YYY\ZZZ\Music и в нея се намират другите 1000 папки[;)], то:
1. Start/Run: cmd
2. xcopy c:\xxx\yyy\zzz\music\. c:\music /s
Ако искаш разгледай и останалите параметри на xcopy (xcopy /?) - много полезна външна команда на DOS, аз я ползвам вече над петнайсет години [:)].
Пробвай наистина с Total Commander както ти казаха. Той вижда скрити, системни папки и файлове и може да боравиш с тях. Може и да успееш.
А не може ли просто да преименуваш папката през ДОС?
Може пък тогава да се види и в Уин.
Да не си ползвал някоя програма от типа на Super Utilities? Аз вчера си играх с нея, и имаше опция да крие дадени папки, така че да станат невидими. Иначе не виждам как просто така ще ти изчезне папката.
чудно ми е ако дадеш да се копира тази музика в която и да е папка как ще якопира като имаш 1ГБ свободен. Най добре виж какво я скрива.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">чудно ми е ако дадеш да се копира тази музика в която и да е папка как ще якопира като имаш 1ГБ свободен. Най добре виж какво я скрива.
<div align="right">Originally posted by glarus*-*09/03/2004*:* 15:01:16</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Най-смисления пост до тук.
Ако още не си се справил с това чудо ще ти кажа от предишните
предложения можеш да опиташ всички като най-малко време ще ти отнеме и най-голяма вероятност за успех можеш да имаш ако:
1.Опиташ да преименуваш под DOS(май ти беше под FAT 32 ако не се лъжа)Това може да стане и с NC или TC etc.
2.Това за XCopy e super но нямаш free space on the HDD
3.Остава да си свалиш HDD(най-трудоемко затова е най-накрай)
4.Аз имам около 1,5 ТB music и само 15-20 на HDD не са архивирани(на CD-ROM имам предвид)така че винаги се застраховай-1 правило
на дигиталната ера!!!За
Супер Утилитис е съвсем нормално да го направи това ако си го използвал или някоя подобна програма[}:)]
И накрая да не се увличам много много штото знам че не ти е до това
ако си направил нещо по въпроса и нищо не става си мисля че просто си си преместил някаде другаде по другите папки тази прословута дето си я изгубил-огледай по-добре!!!
Късмет[^]
аз се справих още на другия ден.
:)))
прекопирах си я на другите компове :))
благодаря за отзовалите се
sven, 1TB
ще отговоря само Jesus.
:)))