-   хелп  Зна4и  зака4их един хард ня моито пц  за да му дам моята инф.

След като махнах 4уйдиа хард с мойя комп. стана несхто.

Катто го рест. зада продължи ми иска ф2 зада се покайе десктопа..и след тожа ми дажа някъв еррор и нямам дривери и ми казжа це имам нов хард пс1 ала бала

ако някои мее разбрал моля за помост.   Благодаря

-   хелп 
-   хелп  Прочети темата "Как да зададем интелигентно въпрос" - така заглавието ти не говори нищо за проблема. Текстът ти е пълен с грешки и почти нищо не се разбира. Оправи ги тези неща ако искаш да ти обърнат по-сериозно внимание! 

-   хелп 
-   хелп  A бе пич на колко ракии го написа това?

Майтап:) пиши на кирилица и по подробно!!!

-   хелп  Aбе то и на мен не ми стана ясно много какво точно искаш, ама... 

Някакви биос настройки или джъмпери за master - slave да си провериш??? Ако ти е толкова трудно да пишеш на кирилица... Да не го казвам, ама аз бих се прежалил за един пост латиница вместо това неразбираемото.... Излишно е да съкращаваш, доста инфо се е загубило...

-   хелп  хмм, нали си имаме 1 Леголас..

Доколкото разбрах :))))) от писаното

На С:\ или на D:\ ти е ОС-а?

Ако дисковете са ти били на кабел селект, и "онзи" диск е станал първи, възможно е нещо от регистрите да си търси нещата от временното му място...

П.П. Това със смяната на буквите се случва, но май не влияе на регистрите .

-   хелп  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">хмм, нали си имаме 1 Леголас..

<div align="right">Originally posted by breiii*-*25/03/2004*:* 20:11:26</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

И аз се обърках в първия момент, но като прочетох написаното ми стана ясно, че не е Леголас (по начина на писане, заглавието на темата, броя мнения:-))