-   Без Virtual memory....  Премахнах си Virtual memori като му зададох стойност "0" и се опитах да Defragment,но се учудих като видях,че имам Unmovable files/зеления сектор/?Дайте коментар това от къде е[:(!].Както и да е,направих Defragment и си създадох нов Virtual memori и когато се върнах на Defragment,имах втори сектор с Unmovable files?Сигур е някоя тъпня,но кът не вдявъм....помощщщщщ 

-   Без Virtual memory....  ne samo Virtual Page faila nemoje da se mesti ima mnogo sistemni failove koito triabva da sa na to4no opredeleni mesta

<font color="red">В този форум поощряваме писането на кирилица.</font id="red">

-   Без Virtual memory....  bvg, може ли без Virtual memori да ми показва при Defragment ,че имам Unmovable files/зеления сектор/?Това за първи път ми се случва.И нормално ли е Unmovable files да е разпокъсан на две? 

-   Без Virtual memory....  Какво толкова не му харесваш на виртуалната му памет?Трябва да си има за да работи безпроблемно 

-   Без Virtual memory....  MAKAPOB не съм казал,че не харесвам виртуалната памет...просто проблема е другаде-не в аресвам-неаресвам! 

-   Без Virtual memory....  Има други програми за дефрагментация, те се справят по-добре.

По-бързо

По-чисто (дефрагментират всичко наред)

По-евтино :))))

-   Без Virtual memory....  Ванка, Да има файлове отделни от Virtual Memory-то които са unremovable!