Kolko 6te mi struva upgrade, ako imam licenzna 98?
Преглед за печат
Kolko 6te mi struva upgrade, ako imam licenzna 98?
Abe ti da ne si lud da davash pari za windows
Po dobre da dam stotina $ otkolkoto da mi vzemat PC-to...
Ako e za v kushti niamash problem d i go polzvash no ako e za office triabva da si go vzemesh upgrada ne znam kolko e no mislia che Windows XP home edition mojesh da si vzemesh za $75 az i na 70$ shte ti go nameria ama za upgraida ne moga da ti kaja tochna cifra predpolagam che ne poveche ot 35$ za tvoia windows shte vzemesh...
http://www.rootbg.com
Da, be, naistina - ako e za doma6na upotreba, ne mislq 4e nqkoj 6te dojde u vas da ti prawi obisk...No ot druga strana ne moga da posawetvam nikoj da pravi ne6to nelegalno...o6te pove4e, ako e re6il da pravi ne6to zakonno....
Problema e, 4e ba6ta mi ima registrirana firma i az prepe4elvam niakoi lev pokrqai nego. Vsi4ki znaiat s kakvo se zanimavam i ne izklu4vam vazmojnostta da mi doidat. Osven tva ima hora, koito biha me natopili. Po dobre da si napravia UPGRADE do XP. Ina4e 98SE mi e licenzen (s faktura)
Na tvoe mqsto i az bih se braknal, 6tom taka stoqt ne6tata...
При пoлoжениече разпoлагаш с лицензиран Windows 98, upgrade дo Windows XP Home Edition би ти струвал $99, а дo Professional - $199. Акo някъде срещнеш цени, съoтветнo 73-77 USD за Home Edition и 162-165 USD за Proffesional, тo знай, че тoва са цени за OEM версии, прoдаващи се единственo заеднo с нoви кoмпютри.
Вижте сега - сървърът на Сетком е с OEM версия на WIN2000 сървър за скромните 1150$. Това, че версията е OEM наистина означава, че се продава уж само с нов компютър, но лицензът е точно със същата стойност, колкото и този на другата версия. Гарантирам ви, че при проверка никой няма да проверява по фактури дали това е новото PC, което би следвало да сте купили с Windows-a така че - ползвайте без никакви притеснения ОЕМ версията. Цената за ъпгрейд не я знам - най-добре е да се обадиш на някой от дистрибуторите...
Вообще не ми се вярва да е по-скъпа от ОЕМ версията.
A kato si govorim za OEM versia veche mojete da si kupite takava versia zaedno s mishka vodi se kato upgrade.....
http://www.rootbg.com