Порше, или Ягуар.... повече пари ще му взема, това е решаващо за подаръка.
Преглед за печат
Порше, или Ягуар.... повече пари ще му взема, това е решаващо за подаръка.
Honda S2000 нямах пари за нея така , че съм с компромисен вариант до момента )
Tази, която има най-голямо търсене и пазарна цена за момента.Веднага шута на платежоспособни мераклии.
С малка частт от парите бих си купил още 1 средство "за превоз на крале" :ole - в превод . На Бг е речна дънна риба.:rolleyes:
и нарицателно за прекарани хора -ШАРАН !!!
- - - - - - - - - -
определено се шегуваш. За колко хиляди киломтра е този краен коментар - защото който покрай мен имаше такава - вече я е махнал. За новите не ми се говори - на 80 000 км - смяна на клапани до 100 000 и съединител. А Зафирата с едни евтини 4аркове разбираш ли .
А по темата - същия начин като колегата с шарана .
скъпа кола иска и такава адекватна поддръжка. Само който не е карал и поддържал такава , само той си мечтае.
Познат с възможности си сложи газ на X5-та с аргумента 20/100 на бензин е едно , но 20/100 газ е друго. след няколко месеца го продаде и сега кара audi седан.
Honda Element
Какво за тази Хонда - подаряваш ли я ? Ако да - взимам я !
Такава анкета би била полезна на... Игнат Канев. Преди 25-тина години купи и раздаде на близките си Самари. И после /2002-ра май че беше/ който си беше запазил Самарата и не я беше продал, имаше подарък новичка Бора 1.9 TDI 101 к.с. /разбирай с малък данък и икономичен автомобил/. Та темата трябва да бъде в тази насока, и с това условие - подарък, ама да си го караш и поддържаш, иначе после няма :)
Аз си избирам едно новичко Volvo V40 или аналога му по време на подаряването :)
Честно да ти кажа, ако ми подарат нова кола не бих имал притенции за марка, конски сили, есктри и т.н. То нали знаеш на "харизан кон" зъбите не се гледат. :080:
Не е точно така , понеже ако е супер луксозна ще си имаш само .... снимка с нея . Да не говорим какви разходи има по регистрация , данъци , застраховки и прочее .
Ех, мечти мечти................ когато отидеш в някоя "държавна институция" да ти стане драго, служителите изключително "ЛЮБЕЗНИ", "УСМИХНАТИ",реагират светкавично няма нужда да чакаш по опашки и да пиеш наколко валериана за успокоение, та нали сме "европейци".
До скоро се двоумях между 2 марки и модели - Форд Фокус и Хонда Сивик. Миналата година тествах новия Форд Фокус. Не ми хареса претрупаното с копчета табло. Вчера направих тест-драйв и на новата Хонда Сивик. Ами, това е моят автомобил. Сега остава и някой да ми го подари.:cool:
Колега , как може да сравняваш " самурайски меч" с " дървена пръчка ?? Имам снимки , мога да ти подаря с удоволствие !
Ами качи се и ги покарай, пък след това ми прави сравнения.
Какво да покарам , Хонда ли ? Не слизам от марката вече 4 години , но на Форд само се возя по принуда или служебен за юркане !