Порше, или Ягуар.... повече пари ще му взема, това е решаващо за подаръка.
Toyota
Honda
Mazda
Subaru
Volvo
Mitsubishi
Audi
BMW
Daihatsu
Škoda
Mercedes-Benz
Opel
Ford
Alfa Romeo
Nissan
Hyundai
Renault
Citroën
Peugeot
Seat
Kia
Volkswagen
Fiat
Chrysler
Suzuki
Smart
Daewoo
Jaguar
Jeep
Lancia
Land Rover
Lexus
Porsche
Saab
Dacia
Друго...
Порше, или Ягуар.... повече пари ще му взема, това е решаващо за подаръка.
Honda S2000 нямах пари за нея така , че съм с компромисен вариант до момента )
Tази, която има най-голямо търсене и пазарна цена за момента.Веднага шута на платежоспособни мераклии.
С малка частт от парите бих си купил още 1 средство "за превоз на крале"- в превод . На Бг е речна дънна риба.:rolleyes:
и нарицателно за прекарани хора -ШАРАН !!!
- - - - - - - - - -
определено се шегуваш. За колко хиляди киломтра е този краен коментар - защото който покрай мен имаше такава - вече я е махнал. За новите не ми се говори - на 80 000 км - смяна на клапани до 100 000 и съединител. А Зафирата с едни евтини 4аркове разбираш ли .
А по темата - същия начин като колегата с шарана .
скъпа кола иска и такава адекватна поддръжка. Само който не е карал и поддържал такава , само той си мечтае.
Познат с възможности си сложи газ на X5-та с аргумента 20/100 на бензин е едно , но 20/100 газ е друго. след няколко месеца го продаде и сега кара audi седан.
Какво за тази Хонда - подаряваш ли я ? Ако да - взимам я !
Такава анкета би била полезна на... Игнат Канев. Преди 25-тина години купи и раздаде на близките си Самари. И после /2002-ра май че беше/ който си беше запазил Самарата и не я беше продал, имаше подарък новичка Бора 1.9 TDI 101 к.с. /разбирай с малък данък и икономичен автомобил/. Та темата трябва да бъде в тази насока, и с това условие - подарък, ама да си го караш и поддържаш, иначе после няма![]()
Аз си избирам едно новичко Volvo V40 или аналога му по време на подаряването![]()
Честно да ти кажа, ако ми подарат нова кола не бих имал притенции за марка, конски сили, есктри и т.н. То нали знаеш на "харизан кон" зъбите не се гледат.![]()
Не е точно така , понеже ако е супер луксозна ще си имаш само .... снимка с нея . Да не говорим какви разходи има по регистрация , данъци , застраховки и прочее .
Ех, мечти мечти................ когато отидеш в някоя "държавна институция" да ти стане драго, служителите изключително "ЛЮБЕЗНИ", "УСМИХНАТИ",реагират светкавично няма нужда да чакаш по опашки и да пиеш наколко валериана за успокоение, та нали сме "европейци".
До скоро се двоумях между 2 марки и модели - Форд Фокус и Хонда Сивик. Миналата година тествах новия Форд Фокус. Не ми хареса претрупаното с копчета табло. Вчера направих тест-драйв и на новата Хонда Сивик. Ами, това е моят автомобил. Сега остава и някой да ми го подари.![]()
Колега , как може да сравняваш " самурайски меч" с " дървена пръчка ?? Имам снимки , мога да ти подаря с удоволствие !
Този пост е редактиран от logic; 20-12-13 в 14:18.
Ами качи се и ги покарай, пък след това ми прави сравнения.
Какво да покарам , Хонда ли ? Не слизам от марката вече 4 години , но на Форд само се возя по принуда или служебен за юркане !