"Светлоотразителните жилетки - пак се опитват да ни извозят!"
И успяха в 98%, аз съм в 2% .
Преглед за печат
"Светлоотразителните жилетки - пак се опитват да ни извозят!"
И успяха в 98%, аз съм в 2% .
Е те за това сме на този хал - щом има закон - трябва да се спазва, а не всеки да прелива от мозък и разсъждения как да ока и как да заобиколи закона. А пожарогасител трябва ли да има в колата?, а триъгълник? Явно малко пътувате и все по светло.2 (две) жилетки имам в колата.
muncho, прав си да, има закони, има и хора които ги гласуват без да са ги чели. нали по тези закони съдят сводници като Ванко 1, и пак по тези ПРОМЕНЕНИ незнайно от кой закони го пускат, с присъда по-малка и от на джебчия??!!Цитат:
Първоначално публикувано от muncho
Хайде моля ти се, само за спазване на закони не ми говори, баш в България.
В Закона за движение по пътищата пише ли че като ме спре катаджия трябва да ми провежда социално -битова анкета:
- И сега за къде сме тръгнали?
- Какво работиш?
- И кво ша правим сега?
....
А защо те спира?
да ми прави анкета, нали ти казах вече
@Black Adder,Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Нихилизма ти е дразнещ! Вечно мрънкаш срещу законите, срещу държавата, срещу управниците, срещу кишата, срещу сушата. Ами има криви краставици за изправяне, не сме цъфнали, ама значи ли това да не се и опитваме да направим нещо по-добро? Твоята логика е: "Я че краднем, оти пато до наше село е крив".
@Black Adder
Правиш се на интересен, но ще ти отговоря - ако те анкетират когато си виновен ще си носиш последствията, ако не си виновен къв ти е проблема да отговориш подобаващао - тук си доста отворен.
Има едно просто правило - като се държиш като келеш и те така ще се държат с теб.
Хайде бе няма ли кой да я заключитази тема най-накрая. :RTFM:
Толкова много спам за някакви си 2-3 лв за 1 жилетка. За кафе или в някое заведение давате много повече пари.
Определено има полза от тях. Хората са открили топлата вода и Америка много преди нас. Безусловно има полза.
Например отпреди поне 15-10г в Австралия за велосипедистите са задължителни каските - при нас след още 10 тина години може да ги приемат за задължителни.
Не е така. Просто човека казва на черното, че е черно и на бялото, че е бяло в прав текст.Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
До колкото знам, жилетките не са задължителни*, така че не виждам защо се палите толкова.
* за разлика от някои западни държави
Еми ... хващайте пушките тогава и в планината като черното е толкова черно и бялото бяло.Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
В атака с "Атака" ...
Ще ви говорят полицаите ...
Мръсници ... среднисти невъзпитани ...
Докато не почнат да ви черпят с кафе и бяло сладко при проверка, протести до дупка и никакви жилетки.
Аз пък няма да си купя жилетка, защото тоалетната хартия на "Белана" [само жълтата] ми е мека и се къса. Най-вероятно Татяна Дончева е виновна за това. И Ванко I също. И Осама Бин Ладен.
докато не видя закона обнародван - няма да дам дори и 2 лв - нито за жилетка, нито за нищо ...
!!!
като го обнародват - ще си изровя един жълт пуловер от гардероба и ще взема малко от фолиото на жената - тиксо си имам(и ножици също :yahoo:) ....
:)
аре, да ги видя куките как ще ми правят оценка на жилетката дали съответства на БДС(просто няма стандарт и скоро няма да има за светлоотразителни жилетки)... :))
ама - нащте хора дипутатите - дай им да гласуват с 10-12 карти ... - мозък няма, ама карти има ... :))
ама питай ги "що е то БДС и има ли почва у нас" ... :bravo
btw - коя беше татяна дончева ?
Като ви е яд, че сте реагирали първосигнално и сте се набутали за жилетки, не си го изкарвайте на мен. :081:
Когато ми е тъмно, не си кривя душата да кажа - абе глей, има и луна някаква, и като ми блести слънцето в очите не казвам - абе пече, ама кат замижа не е чак толкова силно.
Истината може да боли, но не Аз съм създал българската реалност, така че драги ми Lupus, Malone &Co, свалете розовите очила и престанете да защитавате тези, които и на вас ви го слагат, и осъзнайте че само защото явно сте на държавна работа си вадите аргументи от къде ли не, за да ги защитавате.
Никой никого не защитава.
Въпроса е, че ако някое или някои решения на държавата не ти харесват, това не означава, че автоматично всички решения са лоши.
Това ми е и твърдението. Не ме бърка да дам под два лева за нещо, което по скоро ще ми помогне, отколкото да ми навреди.
И все още не съм се набутал, чакам да видим кога аджеба ще се гласува изменението в Закона и как точно ще е формулирано.
Драги ми Malone, ти за 3 страници постове, не разбра ли че Решените за такива жилетки НЯМА.Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
Може да има, може да го гласуват, но в момента - НЯМА.
10 кила спорове, за нещо което 'може би' ще се случи. Нещо като в темата за бъдещо отнемане на книжката за употеба на алкохол, дето Tommorow чак искаше да ме бие, щот съм щял да карам пиян,
Ти сега па ме обвини че съм анархист, щото ако я приемат евентуално тая промяна в закона, аз видиш ли, нямало съм да бъда съгласен и с това ще подкопая моралните устои на партията и държавата :))